Dugnad lørdag 9.4

Kjære foreldre!

 

Vi nærmer oss Kick- off Guttecup (9.-10./04). I følge dugnadslisten for 2016 står G2002+ G2000 + G2007 ansvarlige for dugnadsarbeidet for denne turneringen.

Lyn Kick- Off er en barneturnering hvor vi inviterer guttelag til å møte hverandre og måle krefter før seriestart.

Det har vist seg å være en turnering som er populær og godt likt. 

Til denne turneringen trenger vi litt hjelp med å drive kafeen, ryddehjelp samt sekretariat. Dere som mottar denne mailen er altså kalt inn til dugnadstjeneste. 

Vi i Lyn er klar over at det er mye en har lyst til å gjøre i helgen, men vi ber likevel om at dere klarer å sette av en dag til arbeid for klubben deres. Vi er helt avhengige av dette arbeidet for å gå rundt, og kunne tilby sportslig opplegg for deres barn.

Jeg har laget en vaktliste som du ser her. Jeg kommer til å la denne stå i en uke, før det fordeles vakter tilfeldig (vaktene vil fordeles jevnt mellom lagene så langt det lar seg gjøre). Det er derfor fint om de som vet at de har mulighet til å stille på dugnad, setter seg opp på den vakten de kan, og ønsker.

Dersom det ikke skulle være mulig for noen foresatte i din familie å ta vakten, ber jeg deg om å bytte internt i laget (ref. «dugnadsregler» som kan leses på nettsidene våre her). Dugnadsoversikten blir laget i google drive. Denne kan redigeres på pc, eller på mobil ved bruk av appen «google sheets». Man kan ikke redigere arket på mobilen uten denne appen. Da bytter ikke går via meg, trenger jeg kun å få mail når dere har oppdatert informasjonen om hvem som tar vakten din, når dere er enige (navn, epost, telefon osv.). Dette redigeres direkte i google docs. 

Det kommer til å være en turneringsleder fra administrasjonen på huset under hele turneringen. Alle vil få opplæring og oppfølgning under dugnadstjenesten. Dersom du lurer på noe er det bare å sende meg en mail så skal du få svar ganske raskt!

mvh Stian Nygaard (arrangemtansvarlig)