G03.1: Seriestart 3. april.

Fra tidligere kamp.

Fra tidligere kamp.

Seriekamp 3 april!

I dag spilte både Lyn 1 og 2 kamper. Begge kampene ble relativt like, og begge endte med 4-0 tap. Begge lagene brenner også straffespark, og har perioder hvor vi ser bedre ut. Resultatene er ikke viktige for oss, men i dag var dessverre prestasjonene svakere enn vi hadde ønsket. På tross av dette tar begge lagene med seg gode perioder i starten av andre omgang, og begge lagene løfter seg etter en kjedelig start.

Kampens høydepunkt lag 1 med Alan som Kampleder:
Lagmoralen ved at vi pratet hverandre gode på i 2 omgangen og det resulterte i full dominans på 10-13 min som var helt ekstremt morsomt å se på! Dette kaller jeg for «El Chelsea Special» for denne dominansen minne meg om Chelsea i 2012 sesongen da Drogba & co herjet i PL & CL.  Ser at guttene er på vei til noe stort.  

Kampens høydepunkt lag 2 med Jonas som kampleder: Måten vi løfter oss i andre omgang er rett og slett veldig bra. Intensiteten og kvaliteten stiger, og vi skaper de klart største målsjansene i andre omgang. også stort pluss at alle guttene kjemper med hjertet utpå drakten i andre omgang, da vi virkelig gir alt for å snu kampen.

 

Søndag 10 April så er det ny seriekamp med laget som har Alan som kampleder, vi skal møte Årvoll på bortebane med kampstart kl 18:00, vi møtes på Kringsjå (Parkeringen utenfor klubbhuset) kl 17:00 for fellesavreise!  (Osmund De Gea, du er med på denne kampen!) 

Laget med Jonas som kampleder som egt. skulle møte Sagene har flyttet kampen, det kan bli treningskamp mot et godt 04 lag, vi jobber med saken og holder dere oppdaterte!