Ketchup-effekt mot Stabæk

Alle foto: Gunhild Lien

Etter litt dårlig uttelling på sjansene i seriestarten kom den berømmelige ketchup-effekten til kampen mot Stabæk torsdag kveld. Lyn J15.1 ga seg ikke før det sto 5-0. 

Av alle ting er vi blitt farlige på cornere. Det er nytt i år. Godt slåtte cornere følges av mange initiativ inn i boksen. Denne gangen var Johanne tøft inne og satt to cornere i tillegg til et vakkert langskudd. Ekte hattrick! I tillegg lagde Maren og Mille hvert sitt fine mål.

Men som alltid er det en lagseier i fotball. Ella og forsvaret holder tett bakover. Midtbane, kanter og spisser jobber utrettelig. Dermed ble det en solid seier. Søndag er det første kamp i Adidas-cup. Muligens mot eldre jenter. Da er det bare å gå på med friskt mot igjen!

Klikk på bildet under for flere blinkskudd.