Lyn - Høvik 1-2

Vi leverer en ganske dårlig første omgang, men tar likevel ledelsen etter pent gjennomspill til Maria som setter ballen sikkert i mål. Omgangen er preget av dårlig kommunikasjon, for mange dårlige touch, for lite bredde i angrepsspillet og generelt ganske svak kvalitet på pasningene våre. Vi glemmer den omgangen. 

Andre omgangen starter mye bedre. Vi gjør enklere pasningsvalg, vi holder ballen i laget og ruller ballen mellom lagdelene på en langt bedre måte. De to målene vi får i mot i denne kampen slipper vi ikke inn på en god dag.  

Til onsdagens seriestart skal vi jobbe med følgende: kommunikasjon - få i gang praten fra start, vis vilje til å få ball - jobb godt rundt ballfører, få opp kvaliteten i mottak og pasninger - etablere bredde i spillet når vi angriper med flere spillere.  

Vi trenger nok også noen kamper til å spille oss i kampform. Det ska bli bra å komme i gang med serien. Onsdag kl. 20.15 møter vi Øvrevoll - Hosle på DnB Hosle Arena. 

Det blir moro!