J19: Første seier i serien

(foto: Gunhild Lien - klikk på bildene for se flere)

Da kan vi endelig noterte den første seieren i J19 serien. Etter to runder med et knepent tap mot Oppsal og et fortjent tap mot Kolbotn, kunne troppen som søndag kveld dro til Slemmestad kunstgress juble over en solid 5-0 seier over Amasone.

Med både dommer-dugnad i jentecup på Kringsjå og kamp med 2. divisjon kvinner tidligere samme dag var det mange hospitanter fra J15 med i kveldens kamptropp og vi forventet en tøff kveldskamp i Slemmestad. Men ungjentene ville vise at det ikke er alderen det kommer an på. 

Referenten var ikke tilstede men rapportene nevner en jevn første omgang hvor Lyn har mye ball men sliter litt med å komme til store sjanser og spillet bølger litt frem og tilbake. Lyn får en 1-0 ledelse ved Marie Fiedler Amlien og denne stillingen holder seg til pause.

Tre jenter som tidligere på dagen var med på 2.divisjon damer seieren over Skedsmo fikk komme inn på i andre omgang, og med det fikk man mer fokus fremover i banen. Mulig dette tok Amasone litt på senga - i hvertfall hadde Mari Floor Brenden i løpet av kort tid scoret hat trick og stillingen var 0-4. Og så er det ekstra gøy at 01-jenta Jenny Manthiesen også viste at de unge bidrar sterkt da hun fastsatte resultatet til 0-5 mot slutten av kampen.

Takk til Amasone og kveldens dommertrio for en fin kamp, og takk til alle som kom og så på. Takk også til Gunhild Lien for de fine bildene fra kampen.

Denne uken blir det to kamper i J19-serien, torsdag kveld blir det bortekamp mot ØHIL på Jarmyra kg, mens vi på lørdag 30. april kan se frem til en tøff hjemmekamp da Stabæk kommer på besøk.