G15 skal støtte A-laget fra tribunen under NM: Lyn - Tromsø

Kjære foresatte for G15 i Lyn Fotball,

Neste onsdag (13. april) er det duket for storkamp på Bislett mellom Lyn og Tromsø når 1. runde i NM spilles. Dette kan fort bli sesongens høydepunkt for a-laget, og guttene på banen vil trenge all den hjelp de kan få fra våre barne- og ungdomsspillere på tribunen for å slå «Gutan» fra Nordens Paris.

Vi håper derfor at samtlige fra G2001 kan ta turen til Bislett. Jo flere vi mobiliserer, jo morsommere blir det! Det vil ikke bli satt opp noen treningsøkter denne dagen på Kringsjå da vi ønsker mest mulig trykk fra tribunen. Det vil være gratis inngang for Lyns spillere med adkomst ved rundkjøringen i Thereses gate. En forutsetning for at spillerne slipper gratis inn er at de har på seg Lyn-drakt og/eller treningsgenser.  Avspark er klokken 18.00. For å unngå lange køer, møter vi opp kl.17.00 utenfor hovedinngangen ved stadion.

Det vil være åpne kiosker inne på stadion slik at man får kjøpt seg forfriskninger underveis i kampen.

Vi sees på Bislett stadion!