G03.1: Årvoll - Lyn 1

Bildet fra en tidligere kamp, men spilte idag og. Viste Frank Lampard takter på Årvoll kunstgress.

Bildet fra en tidligere kamp, men spilte idag og. Viste Frank Lampard takter på Årvoll kunstgress.

Match Søndag 10.04 mot Årvoll borte.

Etter en hard trenings uke, satte vi kursen mot Årvoll kunstgress(?).  Motstanderen i dag var Årvoll. 
Vi ble enige i dag at vi skulle fortsette med det vi har gjort denne uken på trening.
- Praten må være helt på topp, prate hele tiden.
- Vi må tørre å gå hardt i duellene (1,2,3 ball, samt 1vs1)
- Gjøre enkle valg/spille enkelt.
- Tørre å spille vårt «El Chelsea Special»
- Gjenvinne ballen innen 6 sekunder.
- Ha det gøy.
Dette var også kampplanen vår, men jeg syntes vi klarte å fullføre denne kampplanen til x1000. Ekstremt godt jobbet boys!

Vi skulle styre denne kampen fra start, ved at vi skulle prate hverandre gode samt spille hverandre gode. Tørre å spille vårt eget «El Chelsea Special» takter. Vi visste på forhånd at Årvoll er et tøft og godt lag vi skulle møte, men vi er like gode om ikke bedre hvis vi tørr å spille vårt eget spill. 
Troppen idag: Osmund, Linus, Paul, BA, Niko(Petter), Emil, Selasi(Håkon), August(Kaos), Franz.  Mye slitne ben etter kampen, det betyr at vi har jobbet godt.

1 omgangen; Vi er på fra start, vi er bestemt og tar allerede styringen fra 1 minuttet. Vi har kontroll på ballen, vi spiller vårt eget spill og kommer til mange fine målsjanser.
Vakkert hvordan sentrale bruker kantene og spissen. Prøver å spille oss igjennom et godt Årvoll forsvar som kanskje var forberedt på at vi hadde noen gode angrepsspillere.
Årvoll har sine målsjanser også, blant annet ene som Paul redder på målstreken.
Fortsatt selv om Årvoll kommer til sine sjanser, så bestemmer vi oss for at vi fortsatt skal spille som vi har gjort ellers i 1 omgang. Vi fortsetter ut 1 omgangen med den gode spillet. Stjernemannskapet fra Kringsjå går til garderoben med 0-0 i sekken, men fikk med seg et godt 1 omgang som var ekstremt god, noe som hadde fått Mourinho til å si «Well done boys» om han hadde vært til stede, men har skjønt nå at gutta ikke er noen store fan av Mourinho/Chelsea, bare LFC/United. Menmen, får gå!
Pauseresultat 0-0.

I Pausen roser jeg spillerne om hvor fantastisk vi har spilt, at vi skal fortsette den gode jobben. Fortsette med å prate hverandre gode og gjøre ting enkelt for hverandre. Ber Osmund om å fortsette den fantastiske praten på banen, ekstremt godt og forsvarerne likte den tryggheten ved praten og Emil skulle fortsette med praten og dirigere angrepet(Niko du skal også få + for duog Emil dirigerte angrepet og forsvaret i hele 1 omgang)

2 omgangen: Vi fortsetter den gode presset og dominerer kampen de første 10-15 min og kommer til noen store sjanser men ballen vil dessverre ikke inn i mål. Årvoll melder seg inn i matchen og utfordrer oss mer og mer. Det resulterer til vi blir litt stresset og Årvoll kontrer på vår feil og scorer.
Kanskje 4-5 min like etterpå så kontrer de igjen ved et tilbakespill som Årvoll spissen er våken og scorer på.  
Men vi gir oss ikke og kommer til mange sjanser vi og med Årvoll keeperen hadde en god dag i mål, dessverre for oss. Helt på slutten så scorer de igjen ved at vi hadde så høyt press og de straffet oss.

Men gutter, som jeg har sagt før og sier det igjen: Resultatet er ikke viktigste for meg eller Jonas, men hvordan vi spiller og måten vi spiller fotball på. Målet vårt er at vi skal utvikle oss som fotballspillere.
Akkurat i dag føltes denne kampen og føles fortsatt ut som vi er på god vei til å lykkes med å utvikle oss til å bli enda bedre fotballspillere. Vi vant ikke kampen, men vi vant på hvordan vi spilte på. Vi ville mest, vi spilte ekstremt godt. Tar ekstremt store steg som et lag fra kampen sist mot Haugerud. Er ekstremt stolt over hvordan vi prater hverandre gode på, dette er vår andre kamp sammen som et lag, men man skulle tro at vi hadde spilt sammen i 3-4 år.
Ekstra gøy etter at jeg og Årvoll treneren takket for kampen, at han var ganske overasket over at de stakk av med alle 3 poengene, han syntes at vi spilte en fantastisk god fotball og dominerte banespillet ganske store deler av 1 omgang samt starten av 2 omgang.  Forsvaret vårt var vanskelig å komme forbi.  


Kampens øyeblikk/Kampens beste:
Laget får bestemannsprisen.
Grunn: Vi prater hverandre gode, samt som vi spiller fantastisk fin fotball. Forsvarstreeren skal også få skryt, stor kamp i dag.
Kampens øyeblikk: Niko + Emil tar styringen i 1 omgangen, og har noen vakre «tiki-taka» med Selasi/Franz samt som August får blitt med i «tiki-taka» leken.  Eller «El Chelsea Special» ;)

Vil takke foreldrene som støtter oss fra kamp til kamp morro for treneren å se det samt motiverende for gutta som spiller. 
Ny trening i morgen! 

Heia Lyn x4