G03.1: Siste treningskamper unnagjort før Adidas Cup!

Lagbilde etter kampen: Lyn G03.1 og Korsvoll G03.1

Lagbilde etter kampen: Lyn G03.1 og Korsvoll G03.1

Siste treningskamper før Adidas cup neste uke!

Etter en hard treningsøkt på fredagen 18/3 så var det en ny match mot Korsvoll på lørdagen 19/3. Denne matchen er noe guttene har pratet om og gledes seg i over en uke! Dette var guttenes «El Clàsico», tidenes derby på Kringjså skulle spilles.
Lyn guttene ankommer Kringsjå fullt fokusert og vet hva som skal gjøres utpå der. Etter en uke med god og hard trening så ble vi enige med guttene før kampstart at vi skal gjøre det vi har øvd på. Vi skal fortsette den gode og harde presset samt spille oss ut av vanskelige situasjoner.

Vi starter kampen med relativt høyt press og presser Korsvoll laget godt, og vi spiller vakkert ballbestittende fotball noe som resulterer til at Selasi "William" scorer 1-0 og like etterpå så får Miro ballen og går inn der han fikk pasningen og sentrer en vakker gjennombruddspasning til Håkon som kommer som et lokomotiv tog på høyrekanten.  Vi går opp i 2-0 ledelse, og like etter så er Håkon frempå igjen og scorer sitt andre mål. Korsvoll ville være med på leken og kontrer like etterpå 2-1.
Etter litt coaching fra sidelinjen så blir vi enige om at vi skal fortsette presset og prøve å dominere banespillet og bli bedre med kommunikasjonen. Vi gjør akkurat det vi blir enige om og vi dominerer og spiller vakker fotball, noe som resulterer til Miro scorer 3-1 også går vi opp til 4-1, 5-1 (Usikker på målscorerne!)  Og pauseresultat 5-1.
Vi blir enige om i garderoben at vi skal fortsette samme innsats og kvalitet på det vi gjør, kommunikasjonen er bra og vi skal fortsette med det, samt dominere spillet.
Vi går ut igjen og tenker 0-0, vi skal fortsatt vinne 2. omgangen. Det resulterer til at Håkon scorer hat-trick 6-1. Ole M vil være med på leken og det blir 7-1. Skudd fra Petter fra 19 meteren og keeper gir retur der Erik setter 8-1. Vi vrir spillet vakkert og sender ballen til Gabriel som kan skyte men sentrer ballen til Erik 9-1. Korsvoll kontrer 9-2.
BA erobrer ballen på midten og sender ballen til Petter på høyre siden som finter og sender ballen videre til Håkon på stor løpet sitt og sender ballen inn i midten igjen men ballen klareres og Petter får tak i den ballen som skyter men keeperen til Korsvoll gjør en mesterlig redning. Flott sekvens med veldig god lagspill
Også er det to kjappe situasjoner som Erik får tak i ballen fra Korsvoll som straffer de med 2 nye mål. Sluttsignal 11-2 seier. (2x35min)
Vi takker for kampen, og vi tar bilde sammen. På banen er det krig, men utenfor banen så er vi gode kompiser som vil det beste for hverandre. Riktig god sportsånd av Lyn og Korsvoll.
Ekstra godt å se at skisesongen er over og at vår forsvarssjef Linus endelig får blitt med på match igjen! Dessverre så var Emil sjuk hele den helgen og debuten hans måtte vente litt.

 

Lørenskog 20/3
Etter en del forfall ila. Natten til 20/3 så reiser vi inn med bare 13 stk. Hele 9 stk har meldt forfall/er syke. Vi får inn Paul fra Tgr2 på veldig kort varsel. (Takker Paul)
Vi skal spille 3x30 min.  Vi hadde en liten utfordring om Alfred skulle ta på seg keeperhanskene eller ikke, da vår eminente keeper Osmund De Gea sleit med feber og kraftig forkjølelse ila. Natten og fikk bare 3 timer søvn. Men stor + til Osmund som ville fullføre kampen, du kan ta deg en velfortjent ferie med litt godis.
Med mange stive og trøtte ben så blir vi enige om at vi skal ligge defensivt og vente på muligheten til å gå aggressivt opp i press. I det vi gjør dette så straffer Lørenskog oss med å sentre ballen til rask kant/spiss som var for rask for forsvaret. De scorer 1-0. 
Men vi hever oss og spiller ekstremt god fotball og gir 100% i det vi gjør. Etter hvert faller trøkket vi ville se fra Korsvoll kampen. De går opp i 2-0 ledelse før Edvin presser ekstremt godt oppe i høyrekantene og hælsparker den perfekt til Erik som setter den i mål. 2-1 (Erik sitt 5 mål på to dager! Godt at vi ikke har målbonus i kontrakten din)
Men fortsatt faller vi igjennom på kommunikasjonen og duellene vi går til første pause med 5-1. 
I Pausen blir vi enige om at vi skal spille vårt spille, tørre å gå i duell og bli mer sikre på det vi gjør. 
2 omgangen faller vi helt igjennom og gjør ikke det vi blir enige om og vi ligger under 10-1. Etter en del skader og bare 4 på benken satt vi igjen med 1 innbytter ila. 3 omgangen.
Vi blir enige om at 3 omgangen skal vi vinne! Vi trenerne krever at spillerne tar mer ansvar utpå der, vi har det i oss om vi bare vil! Det så vi i 1 omgang.  Etter 60 min så skulle vi ta fatt på vår siste 30 min.
Vi går utpå der og plutselig skulle man tro at det var et helt nytt lag som spilte. 
Vi dominerer banespillet og har sjanser på sjanser på sjanser men vi scorer 1-0 etter fin fotarbeid at Miro på venstrekanten.  Vi spiller fint og direkte fotball, vi tørr å gå 110% i duellene og trøkke til! Vi dominerer såpass 3 omgangen at vi ligger 80% av kampen på Lørenskogs banehalvdel, mens ca 20% så er de over på en liten visit hos oss.

Vi vinner 3 omgangen 1-0 og det er 3 omgangen vi skal ta med oss videre, vi vet hva som bor i laget, og det bekreftet de ila. 3 omgangen. Vakkert å se så ballsikre og ivrige gutter som sto på. Med kampen dagen før så skjønner vi at guttene ble sliten der noen så si hele lørdagen og så si hele søndagen. Vi trenerne skal ta det med videre når vi skal booke treningskamper.
Men som jeg skreiv så skal vi ta med oss denne 3 omgangen inn mot Fredagen 1/4-16 for da kommer Høvik på besøk, da er det duket opp for Adidas cup på hjemmebane!

Vi har spilt 11 treningskamper og avslutter «pre-season» med 4 seiere -2 Uavgjorte -5 tap. Som vi har sagt før så har Tgr1 spilt sammen i ca. 3 mnd. De fleste lagene vi har møtt har spilt sammen siden G11/G12. Vi trenerne er imponert over hvordan lagkjemien og hvordan vi ser så samspilte ut til tider, vakkert å se. Resultatet har ikke vært fokuset vårt i disse treningskampene, men fokuset vårt har vært at vi skal spille slik som vi blir enige om, og at vi overfører det vi gjør på treningene inn i kamp.
Vi spiller veldig fin fotballspillestil som vi vil vi skal spille og spiller oss alltid ut av vanskelige situasjoner i stedet for å sparke ballen opp hele tiden og gjør det enkelt for hverandre, vi bygger hverandre opp for hver trening og kamp som går. Fortsett med det boyz.
Vi tar velfortjent påskeferie etter 8 uker der hver helg har vært kamp, vi starter opp igjen 28-3.