Overtrekk sesongen 2016

Det nærmer seg seriestart. I den anledning ber vi alle om å sjekke at de har obligatorisk overtrekk når vi møter til kamp. Det skal være Hummel rød genser (kort glidelås) og Hummel sort bukse (trang nede). 

Lyn Fotball har utstyrsavtale med Hummel. Det har vært noen utfordringer med leveranser til samarbeidspartner G-Max Storo. Det er imidlertid lovet bedring, så forhåpentligvis finner dere det dere eventuelt mangler der.

Husk at det skal stå LYN på ryggen av genseren. I tillegg velger du selv om du ønsker dine initialer foran. Du kan også få initialer på buksa om du ønsker det. Uansett er det lurt å merke tøyet på en eller annen måte.

Seriestart er onsdag 6. april for J15.1 og torsdag 7. april for J15.2. Da er målet at hele troppen varmer opp i sort bukse og rød genser.