Legea Eliteturnering G15 (G2001) 1.-3.april 2016

Under ligger link til puljeoppsett og gruppespill for Lyn G15. Kjekt å allerede nå se fremover mot denne helgen og planlegge. Lyn har havnet i en tøff og utfordrende gruppe med blant annet: Ørn-Horten, Bremnes og Asker. 

http://www.notoddenfk.no/elite-tournaments/article/1gpbpnbx3nku01w70slf5dzsf8/title/legea-eliteturnering-g15-g2001-1-3april-2016


Cupen spilles på to kunstgressbaner - Notodden Stadion som ligger vis à vis skolene der deltakerne overnatter og hvor det også er bespisning. Samt i Idrettsparken som er hjemmebanen til Notodden Fotballklubb. Det er ca. 10 minutter i gangavstand mellom banene. Det vil være kiosker tilgjengelig ved begge baner med salg av bl.a. kaffe, vafler, pølser og mineralvann. Alle lag er spesielt invitert for å holde nivået i turneringen helt på topp!