NM J19 og J16: ØHIL og Asker kommer på besøk

Pokalene lokker i det fjerne....

Pokalene lokker i det fjerne....

Da starter årets første tellende kamper. Det er tid for kvalifiseringskamper i NM for J16 og J19. De to første kampene blir allerede førstkommende uke; 1. mars blir det J19 NM kamp mot ØHIL og 3. mars blir det J16 kamp mot Asker. Begge kampene spilles på Kringsjå kunstgress.

ØHIL J19 er et lag vi ofte spiller ganske jevnt med. I fjorårets J19 1. divisjon havnet ØHIL på plassen bak Lyn på tabellen og i oppgjøret mellom Lyn og ØHIL vant Lyn knepent 2-1. Det er dermed duket for et spennende og tett oppgjør mellom de to lagene som begge har ambisjoner om å komme langt i årets J19 NM.

Kvalik-kampen mellom Lyn og ØHIL i J19 NM spilles på Kringsjå kg tirsdag 1. mars kl. 18:45.

I J16 NM får vi besøk av Asker. Skal man dømme ut fra oppgjørene i fjorårets J16 serie så er nok Lyn favoritter. I møtet mellom de to lagene i serien for et knapt år siden vant Lyn 6-0 og i fjorårets NM J16 kvalifisering vant Lyn hele 10-0. Men fotball er fotball og cup er cup. Nytt år med nye spillere, nytt opplegg, så alt kan skje.

Kvalik-kampen mellom Lyn og Asker i J16 NM spilles på Kringsjå kg torsdag 3. mars kl. 18:45

På grunn av ulikt antall lag i de forskjellige puljene så avgjøres hvem som skal videre i NM J16 og J19 på gjennomsnittspoeng i de kampene de spiller, uavhengig av hvilken pulje man er i. Her gjelder det altså å sanke tre poeng i hver kamp. 

Vi håper mange møter opp på Kringsjå til uka for å gi støtte til jentene!