To uker til avreise - Santa Susanna

Da er vinterferien over og vi skal tilbake til hverdagen! I uke 9 og 10 er det noe andre treningstider grunnet masse kampaktivitet og lite banekapasitet. Vi skal ha fokus på mye spillaktivitet, da dere i ferien kun har jobbet med mye spisskompetanse og egentrening. Vi jobber oss inn mot to kamper til helgen, først mot Skeid på lørdag, for så å spille mot Ullern igjen på søndag. Trenger å ha flere treningskamper mot ulike lag, siden vi skal utforske og dyrke vår spillestil og forstå klare rollebeskrivelser til våre posisjoner på banen. Vi må ha troen på egne ferdigheter, og andres på laget. Jeg har samlet mye inspirasjon fra vår omstilling mot Bærum fra 1-3 til 6-3, og Juventus sin omstilling mot Bayern fra 0-2 til 2-2.
Men, vi må uansett jobbe med å ha en plan B, C og D som lag og individuelt. Vi må øve på hva som kan komme imot oss i serien, slik at vi kan takle å omstille taktisk, og forstå hvilke knapper vi skal trykke på når vi gjenkjenner en type spillestil vi møter. Vi vil møte alt fra fysisk robuste spiller som spiller ’’kick and run’’, lag som spiller ’’drillo fotball’’ og dominante lag med knallgode ballspillere som ønsker å trille ballen i laget frem til vår 16-meter. 

G15.1 troppen er nesten skadefri og de to kommende ukene vil vi også jobbe oss inn mot treningsleir i Barcelona. Første trening i uke 10 skal vi ta en nærmere prat om detaljer rundt det praktiske og sportslige rundt treningsleiren.

Hvis det er spørsmål, ring meg eller send mail.