G03.1: KFUM 07/02-16

KFUM 07/02-16
Bortekamp

I dag spilte vi bortekamp mot KFUM. Dette var den andre kampen vi spilte sammen etter at vi ble en treningsgruppe, og vi hadde fått jobbet med en del ting siden sist treningskamp. Før kampen hadde vi fokus på at vi skulle forsøke å holde i ballen og ha mange pasninger, og dette var noe vi også tidvis under kampen kunne se at vi hadde jobbet med. Vi skulle også prøve å eksperimentere med å vekselvis presse motstanderen høyt og lavt. I Kampen var det perioder vi fikk dette til, og perioder hvor vi ikke lyktes med det.

Kampen endte til slutt 8-2 til KFUM  Vi ønsker å se at gutta bruker treningskampene til å gjøre det som vi har jobbet med på treningene, og vi så noe av det i dag. Dette er ting som bare kommer til å bli bedre og bedre, og det er viktig å huske på at vi enda er i en svært tidlig fase av sesongen.

Når det kommer til selve kampen, så var det en jevn kamp i første omgang. Koffa scorer på et tidlig straffemål, mens Erik utlignet like etterpå på en retur etter et glimrende fotarbeid av Frans & Håkon på kanten, like etterpå kontrer Koffa. Første omgang er ganske jevn og vi ligger under 2-1 til pause.

I andre omgang starter vi bra, og vi trykker Koffa de første minuttene. Noe som resulterte i at vårt andre mål kom. Vi slår en presis dødball, og jeg tror det er Gabriel(?) som header ballen kontant i mål. Hvis dette er feil så må dere bare rope ut, ingen skal bli frastjålet skåringer! Koffa kontrer med en gang og skårer 6 mål på under 13 minutter og laget ser litt nedtrykt ut. Etterpå prøver vi prøver å ta litt færre sjanser i forsvarsspillet, og vi ser mer solide ut.

Alt i alt ser vi at noen ting begynner å sitte, men vi har fremdeles en vei å gå for å kunne spille den fotballen vi ønsker. Dette skal vi jobbe videre med på trening, og laget kommer til å bli sterkere av dette.

Dagens øyeblikk:  Frans gjør et glimrende fotarbeid og sentrer til Håkon på kanten som utfordrer og utfordrer å tester skuddet på målet, der Eirik dukker opp og tar returen på skuddet. Minner meg om Lampard og Hazard i glansdagene til Chelsea. 

En stor til Osmund som varte opp med flere fine De Gea redninger.