G03.1: treningskampene mot Fredrikstad

Fredrikstad: 14.2

Vi reiste med nesten samme mannskap som spilte mot Ullern dagen før når vi dro til Fredrikstad. Pga. lang skadeliste i TGR1, reiste vi innover med 6 Tgr2 hospitanter. Vi spilte to 11`er kamper.

Kamp 1: Vi åpner kampen best, og dominerer kampen store deler av 1 og 2 omgang. Vi ble enige om at vi måtte heve nivået fra Ullern kampen dagen før. Vi presset motstanderne hele tiden og Lyn gutta varte opp med fantastisk samba takter til tider. Vi scorer 2 mål på 20 min.  Etter to fantastiske mål av midtbanegeneralen Sondre, senker vi oss plutselig veldig og Fredrikstad kontrer. Vi går til pause med 2-1 ledelse. 
Starten av 2 omgang, så er det Sondre som er på en ny tur og spiller fantastisk med de andre midtbanesjefene og Sondre scorer sitt 3 mål for dagen.  Vi ser på laget at guttene begynner å bli ganske sliten, pga 11`er kamp dagen før. Vi faller litt bakpå og Fredrikstad scorer. 
På overtid av overtid så scorer Fredrikstad igjen.

Kamp 2: Guttene er helt utslitte, trenerne ser at dette kan bli en veldig vanskelig kamp for oss.
Vi starter ganske greit, men vi ser Fredrikstad tar oss på utholdenhet og scorer et par mål i 1 omg.  2 omg. Gjør vi ikke det vi ble enige om, Fredrikstad styrer showet og vi taper 9-0.

Positivt fra denne kampen er at vi tørr å spille vårt eget spill! I begge kampene så kommer vi til ekstremt store målsjanser. Vi gjør det vi har øvd på treningene og vi pusher hverandre. Fantastisk. Første kampen er det vi som vil mest og har lyst på å vinne. Andre kampen er det Fredrikstad som vil mest!   Stor + til hospitantene som klarte seg bra mot gode Fredrikstad lag.

Ny kamp 20/2 mot Gjelleråsen G03.1 på 9er bane. 

Dagens øydepunkt: Lagmoralen