Lillehammer-cup

Lillehammer-cup er en sagnomsust innendørsturnering som Lyn har satt sitt preg på i mange år. Fotballmessig opplevde J2002 både oppturer og nedturer gjennom helgen, men det oste av innsatsvilje  hos alle jentene! 

Det ene laget tapte sine tre innledende kamper, men to av kampene var veldig jevne og kunne fort vippet i vår favør. Det andre laget havnet i en svært jevn pulje der alle lag slo alle virket det som. Vi halte i land to uavgjort og en seier og ble med det soleklar puljevinner! Linneas tå på ballen i siste sekund mot Clausenengen sikret avansement og en god avslutning på lørdagen. Alle jentene stilte opp grytidlig søndag morgen både for å spille og heie. I 16-delsfinalen vant vi 1-0 over Vang, en sliteseier på dårlig dekke i Kringsjåhallen. Nok av brannsår på knærne etter den kampen! I åttendedelsfinalen møtte vi Lillehammer, et sterkt og samspilt lag som det var vanskelig å få has på. På tross av perlescoring av Ida og mange feberredninger av Marie ble det tap 4-1. Neste år tar vi revansje!

Jentene ble installert i to hytter fredag kveld og hele helgen bar preg av mye hygge og moro for sosiale og blide jenter. Felles måltider der det ble disket opp med alt fra grønnsaker med dip til sjokoladakaker og taco tyder på at jentene vet å kose seg. Det er en fin gjeng å ha med på tur!

Alle foto: Frank "Krogvold" Halse