J15: Seier i vintersesongens første Futsal-turnering

Fornøyde vinnere etter 7-2 over Ekholt i finalen

Inneturneringene er i gang. LYN J15 stilte med to lag i Ski Storsenter Cup; LYN1 og LYN 2. Lagene var antatt å være jevne, og det var de også. LYN2 trakk det lengste strået, men den desidert tøffeste kampen kom i semifinalen mot venninnene på LYN1, der LYN2 vant knepent 4-3 etter å ha snudd kampen i sluttsekundene. 

J15-lagene var plassert i samme pulje. Dessverre møttes de altså i semifinalen. Begge lag var uten tvil gode nok til finaleplass, og hadde LYN2 scora ett mål mer i gruppespillet hadde det kunnet skje at begge gikk til finale. LYN1 scora flest mål i gruppespillet og hadde best målforskjell av samtlige lag. De vant alle sine kamper, bortsett fra mot LYN2. Det sier litt om hvor gode også LYN1 var, og hvor jevnt det var mellom LYN-lagene. Men, men - ett av lagene måtte ut i semifinalen slik det ble. Det er uansett positivt at vi har så mange gode spillere at vi stiller sterkt uansett hvem som spiller hvor. 

Synne scora tre mål i finalen og ble kåret til finalens beste. Gratulerer!

I finalen var det ingen tvil om hvem som var det beste laget. LYN2 gikk ut i hundre og fikk satt det første målet tidlig. Synne satt det sikkert med venstrebeinet, hardt nede i hjørnet. Det var betaling for egentreninga med venstrebeinet. Etter scoringa så jentene seg ikke tilbake. De spilte fornuftig og klokt. Satt opp noen veldig fine kombinasjoner som ga 4-1 til pause. 

Gabrielle ser etter løsninger.

I andre omgang fortsatte LYN kjøret. Selv om Ekholt fikk inn ett mål i hver omgang, var vi ganske trygge på dette etter at 5 minutter var spilt. Ikke fordi Ekholt var noe dårlig lag, men fordi LYN virkelig var på hugget og jobbet hardt gjennom hele kampen. Vi var bedre teknisk, hadde mer fart på ballen, og spilte på et høyere nivå, rett og slett. Dermed ble det til slutt 7-2. Synne scora tre, Jenny 2, Iben og Fanny ett hver. 

Finalen over, 7-2 til LYN.

Dermed ble LYN2 vinner i klassen J2002/J2001. I klassen J2003/2004 var det LYN mot LYN i finalen. Der vant også LYN2 hele turneringa etter å ha slått LYN3 3-0 i finalen. LYNs jenter markerte seg med andre ord kraftig i årets Ski Storsenter Cup.

Gratulerer til alle spillere og trenere!

J15-lagene til LYN besto av:
LYN1: Ella, Maren, Bethine, Julie, Thea, Johanne, Mille
LYN2: Gabrielle, Ida, Fanny, Jenny, Synne, Maria, Iben

Vel blåst! Gratulerer med sesongens første futsal-seier!