G02.1: Treningskamp mot Oppsal

Søndag kl. 16:00 møter vi Oppsal til treningskamp på Kringsjå Kunstgress.
Oppmøte for spillerne kl. 15:00.

Oppsal er et av lagene vi har spådd å være med i kampen om kvalifisering til G16-interkrets i 2017. Laget har en del spennende spillere, en dyktig rutinert trener i Alexander Ødegaard, og en spennende og god 2003-årgang som presser på bakfra og supplerer 02-laget med spennende talenter.

Lyn møtte Oppsal i sommerens Gothia Cup, der vi havnet under 0-2 før vi snudde og vant etter et lite drama i andreomgangen. Denne gangen varer kampen litt lenger, og begge lag får et lite innblikk i hvordan vi står før 2017-sesongen.
Vi har trent godt de siste tre ukene, og det er ikke å legge skjul på at ting så veldig bra ut under Stopp Volden Cup. Vi begynner å finne tilbake til vårt bestenivå, og gutta virker pigge og skjerpet på treningsfeltet.

Som informert om på foreldremøtet tidligere i høst, vil det ikke bli jevnt fordelt spilletid i treningskampene i vinter. Det betyr at noen vil spille mindre denne gangen. Totalt sett skal det bli bra med kamptid denne vinteren også. 

Troppen til kampen mot Oppsal:
Magnus Ødegård
Michael N. Isaksen
Brigham T. Larsen
Jakob Jørgensen
Kristian Berg Tveter
Arselan Rasoul
Daniel Schneider
Jacob Hanstad
Mikkel Tveiten
Mads Foss Aaserud
Mathias J. Emilsen
Tobias Danielsen
Håkon Sjåtil
Even R. Hatling
Benjamin E. Hem

Ikke med:
Jacob B. Lote - Står over
Sondre H. Ørjasæter - Står over
Filip D. Flaa - Forfall
Theodor S. Strømø - Syk