Dugnad på Holmenkollmarsjen 13. feb.

Dugnaden i 2015 - mange fornøyde løpere fikk raskt bagasjen av Lyn-folk

Dugnaden i 2015 - mange fornøyde løpere fikk raskt bagasjen av Lyn-folk

Som tidligere år skal vi også i år stille med dugnad under Holmenkollmarsjen. Det er i år lørdag 13. februar og arbeidet går på å håndtere bagasje for løperne. Oppmøte kl. 07.30 for opplæring - det er mest trøkk i perioden 08.30 til ca kl 12.

Oppdatering: Pga snømangel kommer løperne til å starte også i Holmenkollen. Da vil løperne ankomme allerede fra kl 06.00. Det trengs noen (10-15 stk) som kan møte kl. 06.30 for å ta imot den første bagasjen!

Alle familier på Junior-gruppa må stille med minst én (helst to) personer. Inntektene går til laget, og vi får betalt per time per person.

Om noen har problemer med å stille hele dagen er det også mulighet for å være med på deler av dagen men det trengs mye folk! Ta gjerne med familie, venner og kjente.

Husk dette er relativt tungt arbeid så hvis man har ryggplager eller andre tilsvarende plager så kan det være lurt å finne andre til å stille.

Arbeidet går ut på å tømme lastebilene som kommer med bagasjen fra Starten i Sørkedalen. Den skal sorteres etter nummer slik at det er enkelt å finne bagasjen til løperen når de har kommet i mål (ca 4000-5000 bagger/sekker)

Når løperne kommer i mål skal bagasjen leveres ut så raskt som mulig så løperne slipper å stå og vente og fryse.

Dette er en sosial og hyggelig dugnad med mye frisk luft. Vi har høstet mye skryt for vår innsats de årene vi har holdt på. Mange har satt sin ære i å stå klar med bagasjen når en løper kommer og det blir alltid blide ansikter av slikt! 

Vårt oppmøte i Holmenkollen er senest kl. 7:30 slik at vi kan gjennomgå og forklare oppgaver.

Hvis det er noen som vil parkere hos fam. Delaveris (Tråkka 49B ved Gressbanen) kan det gjøres fra kl 7:00 – 7:20 da vil de stille med en sjåfør som kjører opp dugnadsdeltagere fortløpende til Holmenkollen.

Dugnaden er ferdig for de fleste ca kl. 16:30 men de aller hardeste vil holde på til ca kl. 18:00 for å rydde vekk gjerder etc.

Siden vi har dette som en betalt dugnad har vi ikke rett til mat som blir servert til de frivillige. Derfor kan det være lurt å smøre niste så man har noe å putte i magen. Husk det vil bli en lang og hard dag (men vi kan love at ingen vil kjede seg). De siste årene har våre deltagere fått mat og drikke, men det kan vi ikke garantere.

Disse er påmeldt:

Navn Spiller Forelder 1 Forelder 2
Adele Torvik Nilsen x
Bjørnhild Wilhelmsen x x
Celine Næss
Emma Hoff Fraser x x
Hedda Foslie x
Ingvild Flinstad Harbo x x
Julie Tangen Olsen
Margrethe Stenvåg x
Mari Floor Brenden x x
Mari Hasselknippe x
Marie Fiedler Amlien x
Mathia Selinger x x
Mathilde Sletner x x x
Pia Stangebye
Sara Heggedal x
Selma Hernes x x
Sofie Fagereng x x
Una Roaldseth Søyland x

Gi raskt tilbakemelding til Martin (martin@hasselknippe.no eller via fb) ved endringer.