Dugnadshjelp på KGB1 - siste rest av snø skal bort!

Kringsjå snø1.jpg

Det har vært en lang vinter med enorme snømengder på Kringsjå. Dette har til tider ført til store utfordringer for gjennomføringer av både treninger og kamper. Historisk sett har det kanskje aldri vært slike snømengder på Kringsjå tidligere? Heldigvis har våren så smått fått vise seg fram de siste ukene, men vi har fortsatt en liten vei å gå før snø og is er borte fra banene våre.

Neste lørdag (28. april) spiller Damelaget sin første Toppseriekamp på KGB 1 og da er kravet at hele anlegget må være fritt for snø.

Søndag (22.april) vil det fra klokken 10.00 – 12.00 bli gjort en innsats for å fjerne siste rest av snø som ligger langs langsidene ved tribunene og innbytterbåsene. Jo flere som kan være med å bidra søndag, jo raskere og enklere blir denne jobben. Vi håper derfor at flere spillere og foreldre kan stille med spade og godt dugnadshumør. Her har man muligheten både til å få seg frisk luft og god trening en søndags formiddag!   

Bildene under er tatt i tåken fredags morgen.

G2004 TG2 tok med seg bøtta fra Tollnes Cup!

G2004 Tg2 3.jpg

LYNs G2004 TG2 deltok lørdag og søndag på Tollnes Cup i Skien, og det skulle vise seg å bli litt av en helg for guttene. I innledende runde ble det tap mot østfoldlaget Ekholt, men det skulle vise seg at LYN ikke hadde møtt disse for siste gang. Begge lagene tok seg fram til selveste finalen og når det gjaldt som mest tok sultne Lyn-gutter en grusom hevn og knuste østfoldingene 3-1. Dermed kunne både bøtta og pengepremien bli med til Oslo.

En strålende helg for G2004 TG2 - gratulerer til spillere og trenere. 

G2004 tg2.jpg

OBOS er med på laget!

Obos hjemmeside.jpg

OBOS har i vinter vist at de ønsker å satse tungt på norsk kvinnefotball. Før jul ble boligbyggelaget som kjent generalsponsor for Toppserien. Nå slår de til igjen, og blir en viktig samarbeidspartner for damesiden i LYN Fotball. OBOS og LYN Fotball har skrevet en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2020.

- Avtalen med Lyn er en viktig styrking av år satsing på jente- og kvinnefotball. For OBOS er det viktig å bidra til at jenter og kvinner kan spille fotball som lenge som mulig, sier kommunikasjonsdirektør Åge Pettersen i OBOS.

OBOS har virkelig sett en kommersiell verdi av norsk kvinnefotball og har samtidig vært en viktig premissleverandør for at også andre aktører har fått opp øynene for kvinnefotballen. 

For LYN bidrar midlene fra den langsiktige avtalen med OBOS til at det kan legges enda bedre til rette for satsingen på våre jentespillere.

LYN Fotball har en av de største avdelingene i Oslo på jentesiden, og det har gjennom flere år vært prestert sterke resultater. Dette er noe som det skal bygges videre på i framtiden og da med hjelp fra ansvarsbevisste aktører som OBOS.

LYN Fotball takker for støtten og ser fram til gode år med OBOS.

Har du lyst til å være med å støtte Damelaget vårt? Ta kontakt på post@lynfotball.no.

Kjetil Rist slutter i LYN – starter i NFF

Kjetil Rist.png

LYN Fotballs daglige leder, Kjetil Rist, har valgt å slutte i klubben for å ta en jobb i Norges Fotballforbund (NFF). Kjetil kom til klubben sommeren 2011, og har siden 1. februar 2015 vært daglig leder.

- Jeg har hatt syv flotte år i LYN hvor jeg har lært utrulig mye på veien. Det har vært en spennende og innholdsrik reise fra trenervirket til rollen som daglig leder. Jeg har i min tid i klubben vært så heldig å få jobbe med spillere, engasjerte foreldre og ikke minst gode kollegaer. Det har gjennom årene blitt lagt igjen noen timer på klubbhuset, og jobben her har blitt mer som en livsstil.

- Jeg føler tiden nå er inne for å prøve noe nytt i et annet miljø. Syv år i samme klubbmiljø er lenge og jeg har godt av nye impulser og utfordringer for å utvikle meg videre som person. Det skjer mye flott i LYN og jeg er sikker på at klubben vil fortsette å ta steg.

- Jeg har blitt utrulig glad i klubben og setter pris på alle de menneskene som har vært en del av min tid her på Kringsjå. Selv om jeg nok aldri kommer til å tatovere LYN-logoen på kroppen så vil klubben alltid ha en spesiell plass hos meg.

Kjetil starter hos Norges Fotballforbund senest 1. juli og arbeidet med å finne hans erstatter i LYN Fotball starter rett over påske.  

DNB en viktig del av LYN Fotball også i 2018

Dnb-logo.jpg

LYN Fotball og DNB har hatt et langt og godt samarbeid gjennom flere år, og også i 2018 blir DNB å se på alle draktene i barne- og ungdomsfotballen. I tillegg kommer DNB til å være synlig på klubbens cuper og fotballskoler til sommeren. DNBs økonomiske bidrag er uten tvil viktig for LYN Fotball.

I prosessen ved fornyelsen av avtalen har klubben vært i kontakt med en rådgiver i DNB som hører til på Majorstuen. Tor Kristian Eng er en tidligere Lyn-gutt som spilte på Kringsjå (når det kun var grusbaner å spille på) fra han var 7 til fylte 19 år, og han var en viktig bidragsyter når det kom til fornyelse av sponsoravtalen.

LYN Fotball har et ønske om å fortsette det gode samarbeidet med DNB i flere år da klubben er avhengig av slik støtte. Et samarbeid må gå begge veier og for at klubben skal kunne fortsette sponsoravtalen i årene fremover må vi gi noe tilbake. Vi håper og ønsker at alle som ikke bruker DNB i dag tar direkte kontakt med Tor Kristian Eng  (e-post: Tor.Kristian.Eng@dnb.no  / tlf: 986 41 155) for å motta et tilbud innen bank og forsikring.

Dette er klubbens måte å kunne gi noe tilbake til DNB, og vi håper alle er med på å bidra til det lille ekstra ved å ta kontakt med vår mann på Majorstuen for et uforpliktet møte. Bidraget dere kommer med (stort eller lite) vil Tor Kristian ta med seg videre til ledelsen for fremtidig fornyelse av avtale med klubben.

Tor Kristian er en fremoverlent og serviceinnstilt person som har et ønske om å gi et bedre tilbud innen bank og forsikring enn hva dere har per i dag. Ta kontakt med vår mann på Majorstuen for et uforpliktet møte.

NY ARRANGEMENTS- OG MARKEDSANSVARLIG I LYN FOTBALL

trine mollan (3).jpg

LYN Fotball har ansatt Trine Mollan (32) i administrasjonen som arrangements- og markedsansvarlig.

Trine Mollan (32) har så smått startet i jobben, men inntrer for fullt i stillingen i juni 2018. Som arrangements- og markedsansvarlig vil hun blant annet ha ansvaret for organisering av LYN Fotballs turneringer og Toppseriekamper, samt å jobbe med markedsføring på sosiale medier og opp mot sponsorer. Trine har frem til nå jobbet som lærer hvor hun har undervist i media og kommunikasjon. Samtidig med lærerjobben har hun vært festivalsjef. Med en bakgrunn som håndballspiller på elitenivå kan hun ta med seg erfaringene fra det inn i arbeidet med fotball. 

Trine gleder seg til å ta fatt på arbeidet i administrasjonen til LYN:

-Klubben med spillere, ansatte og dugnadsarbeidere virker som en aktiv, glad og engasjert gjeng som jeg gleder seg til å bli kjent med!

Velkommen til LYN, Trine!