Rehabilitering av KG1 (med banekart)

IMG_4629.jpg

Dessverre har det vært slik at arbeidet utført på KG1 de seneste årene ikke har holdt kvalitetsmessige mål til massekvalitet og drenering som spesifisert.

Lyn leier banene av Oslo Kommune og klubben har jobbet ufortrødent med å påvirke Kommunen slik at KG1 rehabiliteres til den gitte standard.

Endelig har vår tur kommet, men det betyr at KG1 stenges 6 Mai og åpner igjen etter sommerferien. Forståelig nok øver dette et ekstra press på klubben mht kampavvikling og treningstider. I januar ba klubben kommunen om alternative treningsarealer, men har ikke fått svar på dette…

For å lempe på situasjonen har vi arbeidet med å ordne gresset mellom KG3 og volleyballbanene. G2006 gjorde en kjempejobb sist helg og denne flaten er nå rensket, sådd og gjødslet. Klubben tar i bruk dette arealet for avvikling av kamper og aktiviteter i barnefotballen og frigjør arealer på KG2 og KG3 for trening og kamp. Gresset er spesielt sårbart og skal kun brukes av de yngre lagene – ungdom og voksne skal ikke benytte dette arealet.

Vi jobber kontinuerlig med å finne gode treningstider for alle på de flatene vi har og forsøker å fylle på med leid tid bl.a. på NIH der nødvendig. Det er veldig viktig at alle respekterer oppsatte tider fra klubben og samtidig viser respekt for lagene som har planlagt aktivitet underveis og ikke går inn på spilleflatene før oppsatt tid.

Lyn håper at arbeidet på KG1 svarer til forventningene og et godt samarbeide med alle parter i anleggsperioden.

LINK TIL BANEKART: TRYKK HER

Informasjon om kjøring til Lyn Akademiet

Her er en liten oppdatering på kjøring fra skoler til Lyn Akademiet. Hentetider fra de forskjellige skolene finner dere www.lynfotball.no/akademiet. Skolene det hentes fra er Berg Skole, Tåsen Skole og Ullevål Skole. Nytt fra og med 2. mai er at barna hentes utenfor hovedinngangen til Ullevål skole istedenfor på Damplassen som tidligere (fortsatt samme hentetider).

En tilbakemelding fra sjefen for minibusselskapet er at det er mange barn som ikke vil sette seg på første buss, men venter heller til andre buss kommer. Da blir det fort få barn i den første bussen, og overfylt med barn i andre bussen. Det er viktig at barna blir med på den første bussen de rekker, da hentetidene er tilpasset til tidene barna slutter på skolen. Hvis dere trenger å komme i kontakt med sjefen for busselskapet så kan han treffes på: 92860448 (Mir)

LYNhjørnet

Foto: BillyBonkers

Foto: BillyBonkers

Dette er første innlegg i LYNhjørnet, et innlegg fra noen på klubbhuset som skal gi innsikt i hva som skjer i klubben gjennom sesongen, via ulike synsvinkler. Førstemann ut er Trine Mollan, markeds-, medie- og arrangementsansvarlig i Lyn Fotball.

Selv med mindre snømengder denne vinteren sammenlignet med fjoråret, har vinteren også i år skapt noen utfordringer for starten på sesongen 2019. Toppserien var først ut med seriestart, hvor kampen måtte spilles i Telenor Arena grunnet for høye snøkanter på Kringsjå. Kampen i Telenor Arena ble ekstra stas for de jentene som kom på kamp og var med i trekningen av Premiumbilletter til MGPjr og en losje til Cupfinalen for kvinner.

Kunstgressbane 3 er fortsatt stengt på grunn av snødekt bane, og derfor har flere seriekamper blitt utsatt. Med iherdig hakking av brøytekanter er vi førstkommende helg klar for 3. serierunde i Toppserien på Kringsjå hvor Lyn spiller mot Kolbotn, dette etter to uavgjortkamper, 0-0 mot Fart og 1-1 borte mot Arna-Bjørnar. I de siste par ukene har det vært landslagspause med ti spillere på ulike aldersbestemte landslag på både jente- og guttesiden. Med andre ord gror det godt i Lyn-leiren om dagen. Påsken er rett rundt hjørnet og det betyr også seriestart for herrelaget vårt. De skal spille første seriekamp borte mot Eik-Tønsberg førstkommende lørdag.

Siste helgen i mars og første helgen i april har klubben arrangert Avsparkturnering for jenter med over 50 lag, og Kick Off for gutter med 150 lag. Begge fotballhelgene kunne smykke seg med godt vårvær, engasjerte og aktive barn og fornøyde deltakere.  Turneringene ble vellykket takket være dugnadsinnsats fra lag og foreldre som stilte blide og engasjerte, og ungdomslag som stilte med dommere til alle kampene. Det var utrolig artig å se hvor flinke ungdommer vi har i klubben, som veiledet både spillere, trenere og foreldre under kampene de dømte på Kringsjå.

Jeg ønsker alle sammen en riktig god fotballpåske, med noen forslag til hva du kan finne på i påsken:

Lørdag 13. april

Lyn Damer – Kolbotn, Kringsjå Kunstgress kl. 14.00

FK Tønsberg - Lyn 1896 FK, Tønsberg Gressbane KG kl. 14.00

Onsdag 17. april

Lyn Damer – LSK, Kringsjå Kunstgress kl. 18.00

Mandag 22. april (2. påskedag)

Røa – Lyn Damer, Røabanen kl. 15.00

Lyn 1896 FK – Drøbak-Frogn, Kringsjå Kunstgress kl. 16.00  

-          Trine Mollan

TRAFIKALT GRUNNKURS 2. MAI - 13. JUNI PÅ KLUBBHUSET

Logo (002).png

Etter et vellykket trafikalt grunnkurs i vinter, settes det nå opp et nytt kurs. Fire torsdager i perioden 2. mai - 13. juni arrangerer Lyn Fotball i samarbeid med Metro Trafikkskole Grefsen, et nytt trafikalt grunnkurs.

Dette er et kurs alle må gjennomføre for å kunne ta kjøretimer og/eller øvelseskjøre med sine foresatte. For å kunne delta på trafikalt grunnkurs må eleven ha fylt 15 år før siste kursdag.

Lyn har fått en god avtale med Metro Trafikkskole som gir gode fordeler for våre klubbmedlemmer: Trafikalt grunnkurs med mørkedemo til kr. 2500,- (ordinær pris kr. 3600,-).

Meld dere på her

Innhold:

- 10 timer trafikalt grunnkurs

- 4 timer plikter ved trafikkuhell og tiltak ved trafikkulykke (førstehjelp)

- 3 timer «trafikant i mørket» (mørkedemonstrasjon)

Hele kurset koster 2.500 kr.

Hele kurset vil bli avholdt i peisestuen på klubbhuset på Kringsjå.

Torsdag 02.05.2019 17:00 - 20:00

Torsdag 09.05.2019 17:00 - 19:15

Torsdag 30.05.2019 17:00 - 19:15

Torsdag 13.06.2019 17:00 - 20:00

* Dato for mørkedemo avtales på kurset.

DET ER PLASS TIL 16 PERS. PR. KURS, så vær tidlig ute med påmelding.
Tilbakemeldingene fra tidligere kursdeltagere har vært meget positive!

Registrering for deltagelse til dette kurset skjer via Superinvite (dette er kun registrering - selve betaling for kursdeltagelsen skjer direkte mellom Metro og eleven).

Meld dere på og start på veien mot førerkortet!

PS. Det vil bli satt opp et nytt kurs etter påskeferien.

For mer info, ta kontakt med Metro Trafikkskole Grefsen, tlf: 479 15 602, mail: grefsen@metrotrafikkskole.no.

Etter endt trafikalt grunnkurs er det mulig å ta kjøreopplæring på moped, MC eller bil. Det vil da blir gitt 10% rabatt på veiledende priser til medlemmer i Lyn Fotball.

Informasjon om oppsatte kamper på Kringsjå Kunstgressbane 3

Kringsjå Kunstgressbane 3 (Kgb 3) er fortsatt fulldekket av snø, og blir mest sannsynlig ikke klar for kamper og treninger før etter påskeferien. Oslo Fotballkrets flytter alle ungdomskamper fra Kgb 3 til andre baner. Barnefotballkamper i tidsrommet 1. april til 12. april må dessverre utsettes pga manglende kapasitet på Kgb 1 og 2. Vi skal jobbe dugnad fremover for å gjøre banen raskere klar. Så satser vi på enda varmere vær fremover!

Lyn G15.1 med velfortjent hyllest til vår kjære Ali Ntiba!

Vår kjære renholdsarbeider Ali Ntiba gjør en fantastisk jobb med å holde klubbhus, garderober, toaletter og baneanlegg rent og pent hver eneste dag. Nå som gutta har fått smaken på hardt arbeid på dugnad, vet de å sette pris på god arbeidsinnsats og tenker seg ekstra godt om før de forlater garderobe, styrkerom og toaletter, og tar med seg tape, bananskall og annet søppel etter trening.

Vi trenger gode forbilder for alle små og store barn i klubben vår!

Ali mottok en velfortjent hyllest før dagens trening!

hyllest Ali.JPG

Har du lyst til å være med på Lyns Veteranlag?

1_buffon.jpg

Som alle fotballklubber med respekt for seg selv, har Lyn en ganske velfungerende satsing på veteranfotballen. Vi har lag i både 40 års- (menn over 40 år) og 48 års (menn over 48 år) serien. Er du pappa med et barn i Lyn eller på et annet vis har tilknytning til Lyn, ta gjerne kontakt med den evige lagleder, inge.berge@blaais.com.

Klubbdag på GMAX Storo 21. mars

20190321 G-max.png

Torsdag 21. mars braker det løs med klubbdag hos Gmax Storo

Da vil det være gode tilbud i butikken gjennom hele dagen og en fin mulighet til å skaffe seg klubbkolleksjonen til en hyggelig pris rett før sesongen starter.

I tillegg de gode tilbudene i vedlegget er det muligheter for opptil 70% rabatt på 2018 modeller fotballsko.

Har du ikke fått lastet ned klubbkort-appen som må benyttes for å få "Lyn-priser" på Gmax Storo? Her finner du informasjon om avtalen med Gmax Storo samt appen som benyttes: http://www.lynfotball.no/klubbkort-gmax-storo/