LYN Damer vs. LSK Kvinner - lørdag kl. 15:00

Vår svenske Mimmi er klar for å møte gamle lagvenninner i LSK Kvinner lørdag.

Vår svenske Mimmi er klar for å møte gamle lagvenninner i LSK Kvinner lørdag.

Lørdag kommer suverene og sterke LSK Kvinner på besøk til Kringsjå. Kom å se om våre jenter på damelaget klarer å stikke kjepper i hjulene for laget som står med 6 av 6 seirer og en målforskjell på 27-2 så langt i sesongen.

LYN er revansjelystne etter tapet på Avaldsnes så dette blir en riktig så god kamp!

LØRDAG KL. 15:00 - VI SEES!

Tabellen for Toppserien, trykk her.

Leilighet søkes !

IMG_1042.jpg

Vår vaktmester, renholdsarbeider og altmuligmann på Kringsjå de siste fire årene, Ali Ntiba, må flytte ut av sin leilighet i juni. Han har forsøkt å finne leilighet på egenhånd men fått mange avslag. Vi på kontoret har også forsøkt via finn.no, men opplever det samme som Ali, mange avslag og enda flere som aldri svarer. 

Vi ønsker veldig gjerne å beholde Ali i Lyn og håper derfor noen hyggelige lesere kan hjelpe Ali med nytt sted å leie. Ali ønsker seg et eget kjøkken/bad, og kollektiv er derfor ikke ønskelig.
Økonomisk er det en ramme på maks 7000,- pr. måned for det riktige stedet, men økonomien er trang, så hvis det kan bli rimeligere vil dette gjøre hverdagen litt enklere for Ali.

Kan du hjelpe, eller kjenner noen som kan hjelpe, er det supert om dere tar kontakt med daglig leder i SFK Lyn, Sjur Skridshol, sjur@lyn.no .

Sportslig opplegg for LYN Barnefotball og LYN Akademiet

BF+REGISTRERING+2018.jpg

Nå har det sportslige opplegget for LYN Barnefotball og Akademiet blitt lagt ut på hjemmesiden. Der finner dere en oversikt over LYN sin tilnærming til utvikling av LYN-barn i barnefotballen og akademiet. Det sportslige opplegget for barnefotballen i LYN finner dere ved å trykke på "Sportslig opplegg LYN Barnefotball" som ligger under hovedfanen "Barnefotball". Det sportslige opplegget for LYN Akademiet finner dere ved å trykke på "Sportslig opplegg LYN Akademiet" som ligger under hovedfanen "Akademiet"

- Link til Sportslig opplegg LYN Barnefotball: Trykk HER

- Link til Sportslig opplegg LYN Akademiet: Trykk HER

OBOS TOPPSERIEN SUPERHELG – Telenor Arena 26.-27. mai

Obos Superhelg.jpg

Klubbens spillere og ledere, supportere og andre lokale interesserte inviteres til OBOS SUPERHELG på Telenor Arena lørdag 26. mai og søndag 27. mai. Det legges opp til stor folkefest for supportere og yngre årganger, med mye ekstra underholdning rundt arrangementet denne helgen. Alle guttene i klubben er selvfølgelig også hjertelig velkommen utover til Telenor Arena denne helgen – sammen bygger man også klubbfølelsen i å støtte opp om egne lag.

Underholdning av ulikt slag hele helgen og «3 mot 3 turnering» for årsklassene 8-12 år arrangeres begge dager – husk egen påmelding via www.superhelgen.no. Jo flere Lyn-lag som deltar jo bedre! 

Kampoppsett Toppserien i Superhelgen:

Lørdag:
12.00    Røa vs Arna Bjørnar
14.30    Kolbotn vs Klepp
17.00    Stabæk vs Sandviken

Søndag:
12.00    Lyn vs Grand Bodø

14.30    Vålerenga vs Trondheims Ørn
17.00    LSK Kvinner FK - Avaldsnes

Billettbestilling
Arrangøren har gjort det enkelt med å sikre at billettkjøpere i de ulike klubbene får sitte sammen på A-lagets kamp – vedlagte link til Lyn sin hjemmekamp lørdag er fribilletter til samme felt for deres supportere; på samme måte som andre klubber får for sine klubber.

Ønsker man å bestille billetter også til Telenor for lørdagen – så benytter man i tillegg linken for dette nedenfor for disse.

Lyn kamp Telenor Arena - frie billetter på eget Lyn felt;

https://www.ticketmaster.no/event/573225?CL_ORIGIN=ORIGIN6

Lørdag billetter Telenor Arena – frie billetter på nøytralt felt;

https://www.ticketmaster.no/event/573225

«3 mot 3 turnering» – barn 8-12 år.
Det arrangeres turnering i helgen for de yngre årsklassene på oppsatte minibaner utenfor Telenor Arena og det ønskes at så mange som mulig fra de yngre årsklassene fra Lyn er påmeldt til dette, gjelder både gutter og jenter! Egen informasjon med påmelding: www.superhelgen.no

Husk joggesko for de som skal være med – kampene spilles på asfalt underlag.

Gratis busstransport fra klubbhuset – kun for de seks «hjemmelagene».
Det settes opp gratis busstransport gjennom HMK Busstransport for hjemmelagene denne helgen. Antall busser blir satt opp ut fra behov, dvs både antall billettkjøp og påmelding til «3 mot 3 turneringen» er med og styrer dette. Busstransporten gjelder kun kampdagen for de respektive hjemmelagene.

Arrangementet vil starte i 11-tiden lørdag og Lyn spiller sin kamp i Toppserien kl. 12.00 søndagen 27. mai;

– med tanke på annet som skal skje ovenfor så settes busser opp med avgang fra Ullevaal Stadion - utenfor Thon Hotel kl. 10.00.

Folk må selv sørge for sin egen retur tilbake, da det selvsagt også vil være svært ulike avganger hjemover med tanke på alt som skal skje på Telenor Arena.

Parkering mot betaling på Telenor Arena.
Vær klar over at det er betaling på parkeringsplassen hos Telenor Arena, slik at man husker på dette ved ankomst dersom man kjører selv. Nok en god grunn til å bli med bussen i felles avreise fra klubbhuset utover til kampdagen for alle store og små interesserte i klubben som skal ta turen. En fin måte og bygge klubbfellesskap på tvers av årganger i klubben dette.

For benyttelse av kollektiv transport med Ruter til Telenor Arena:

  • Rutebuss fra Oslo – buss 31 avstigning Fornebuparken
  • Hvis du kommer vest fra så bytter dere til 31 bussen på Lysaker.
  • Charterbuss – Supporterbuss – parkering på 8.2 (publikumspark).

Uavgjort hjemme mot Vålerenga

Vilde Hasund hadde en god kamp mot Vålerenga

Vilde Hasund hadde en god kamp mot Vålerenga

Noe vindfullt, men generelt gode spilleforhold på Kringsjå i dag. Som alltid en viss spenning rundt enhver seriekamp i Toppserien - og kanskje noe ekstra når byrival og hardt satsende VIF står på motsatt banehalvdel.


Før kampstart var vi godt forberedt på hva som med stor sannsynlighet ville vente oss i årets andre hjemmekamp. Det å møte VIF med sine betrodde stjernespillere krever sitt og er en av ulike årsaker særs vrien utfordring - et lag med gjennomgående rutine, fysikk og skarphet.
Vi hadde i forkant av kampen lagt en klar og tydelig plan på hvordan vi skulle forholde oss til dagens motspill - analysesjef Kim Martinsen hadde nok en gang gått grundig til verks.

Kampen åpnet på et, kall det, noe uventet vis - men dette viste seg å være til vår absolutte fordel.

Vi hadde relativt mye ball - og et Lyn-lag med ball er et vrient lag å hanskes med - vi skapte noen ok sjanser i kampinnledningen, men uttelling fikk vi dessverre ikke.

Etter 22. spilte minutter fikk VIF et frispark godt inne på vår halvdel - godt slått av Spitse - og midtstopper Reinås får etter litt frem og tilbake "kranglet" ballen over streken.

Scoringen kom litt mot spillets gang - uten at vi lot oss prege noe videre av dette.

Etter scoringen til VIF så fortsetter vi med vårt - knallhard jobbing - og Vilde Hasund var "on fire" på sin kant - ikke veldig overraskende det av jenta fra relativt kjente Åheim.

Med to minutter igjen å spille skulle vi få uttelling - altaværingen Runa Lillegård leverer varene og scorer sitt første mål i Toppserien 2018. Resultatet 1-1 holdt seg til at dagens gode dommertrio blåste for pause.

Vår "live-analyse" i pausen gjør det ekstra mulig å foreta noen små taktiske grep - ofte detaljer som kan utgjøre forskjeller - forsterke og forbedre.

Første halvdel av den andre omgangen utartet seg nokså likt som bildet i kampen var før pausen. Begge lag kommer til noen, kall det, halvsjanser - uten tellende resultat.
Vi har en særs krevende spillestil - med andre ord koster måten vi spiller fotball på godt med krefter. Fordelen vår et at vi har spillere på siden som kan komme inn å påvirke kampen i positiv forstand - gunstig for ethvert kollektiv.

De siste 10-15 minuttene av kampen preget uansett VIF - men vi evnet å stå imot trykket fra de godt gasjerte spillerne fra østkanten. Kampen ebber ut på stillingen 1-1.

Med tanke på totalen i dag så beviser vi nok en gang for oss selv - og omgivelsene - at vi er mer enn kapable til å mestre nivået i Toppserien.

Både vi trenere og spillerne vet at vi fortsatt har ting å jobbe med - men det at vi som kollektiv kan mestre utfordringer som i dag bygger naturlig nok ytterligere selvtillit.

Forbedringspotensialet er der fortsatt, men vi som lag skal slettes ikke glemme det som fungerer over snittet godt.

Vi har valgt vår egen tilnærming og kultur - dette står vi som alltid 100% inne for - vi er der vi er nå, men vi skal videre - nettopp den saken er udiskutabel!

Vi takker VIF for kampen og ønsker de lykke til videre i sesongen 2018!

Ydmyk i medgang - sta i motgang!

Lyn Fotball - VIF 1-1 (1-1)

Kringsjå KG - onsdag 2. mai 2018

Mål:
1-0 Stine Pettersen Reinås (22)
1-1 Runa Lillegård (43)

Tilskuere: 420

Startoppstilling mot VIF:

1. Siri Ervik
2. Sofie Tunes
3.Camilla Huseby
4. Benedikte Birkelund (Kaptein)
5. Emilie Raaum Closs
6. Noor Holsbrekken Eckhoff
7. Anna Palm (Camilla Linberg fra 70. minutt)
8. Vilde Hasund
9. Mimmi Löfwenius (Synne Hurum Austmo fra 88. minutt)
10. Linn Huseby
11. Runa Lillegård (Jenny Røsholm Olsen fra 70. minutt)

I kveld kommer Vålerenga på besøk - kommer du?

(Foto: blir nok nye tøffe tak for Noor Eckhoff mot Vålerenga)

(Foto: blir nok nye tøffe tak for Noor Eckhoff mot Vålerenga)

I dag spilles den utsatte seriekampen (2. serierunde) mot VIF på Kringsjå KG.

Blåtrøyene er nå inne i sin syvende strake sesong i Toppserien siden opprykket i 2011.

Fjorårets NM-finalist har foran årets sesong knyttet til seg Monica Knudsen på trenersiden, samt at tidligere landslagssjef, Eli Landsem, har overtatt roret som Sportssjef.

Med tanke på spillertroppen så har østkantklubben valgt å gjøre betydelige utskiftinger - både kjente norske og internasjonale spillere har gjort sitt inntog på Valle.

At det nå satses kraftig i VIF er hevet over enhver tvil - noe som en ekstern investor (Ole Richard Anfinnsen) gjør det mulig å realisere.

Sett i lys av det å kunne løfte et totalprodukt - norsk kvinnefotball - så er det utvilsomt positivt at velvillige mennesker bidrar med betydelig kapital.

Kort fortalt så er det to ulike tilnærminger som møtes til dyst på Kringsjå KG i morgen kveld.

Nåværende herretrener i VIF, Ronny Deila, sa det fint i sin tid i drammensklubben Strømsgodset; det er to mulige måter i fotball - enten så kan man utvikle kompetansen (og det krever tid), eller så kan man kjøpe kompetansen (det krever penger).Begge løsninger er fullt mulig gjennomførbare - og begge løsninger er innafor og legitime.

Når det gjelder formutvikling så kommer Monica Knudsen og hennes utvalgte fra seier i de to siste seriekampene - Avaldsnes (borte) og Stabæk (hjemme).

Med andre ord så er det en VIF-trener og spillergruppe stinne av selvtillit som ankommer Kringsjå. Relativt nybakt Europamester og kaptein Sherida Spitse leder laget, og rundt seg har hun spillere med gode individuelle kvaliteter og ferdigheter.

Vi i Lyn Fotball er, som alltid, godt forberedt på hva som venter oss i sesongens andre hjemmekamp på Kringsjå KG.

Dagens batalje mot kapitalsterke og titteljagende VIF blir av flere årsaker interessant.

Klubben fra Bydel Gamle Oslo er naturlig nok store favoritter, men vi har slettes ingen plan om å stå igjen på perrongen når dyktige Emilie Rodahl Dokset fra BSK blåser til kamp.

Vi er fullstendig inneforstått med hvor listen må ligge - det kommer ikke an på hvordan vi har det, men på hvordan vi tar det. Utrolig mange som sier de både ønsker og vil - og så har man de som faktisk får det til.

Med tanke på egen kamptropp så vil vi i Lyn Fotball stille med totalt 18 spillere (2 keepere + 16 utespillere).

Alle våre involverte spillere er 100 prosent og på alle vis godt forberedt til kamp mot VIF.

Ydmyk i medgang - sta i motgang! Kampstart i dag (onsdag) er på Kringsjå KG 1 kl 18:30.

Under følger informasjon vedr. damelagets kamp:

Hvordan ta seg til kamp: T-BANE: Ta linje 5 Sognsvann til Kringsjå. Det tar 5 minutter å gå gjennom Kringsjå studentby.

BIL: Fra Ullevål Stadion, opp Sognsveien til Kringsjå. Ta av fra Sognsveien ned Olav M Troviks vei til dere ser Kringsjå Idrettsplass i bunnen av bakken. Se oversiktskart i bunnen av denne artikkelen.

Parkering: Q-park eier parkeringen som ligger ved inngangen til Kringsjå Idrettspark, nord for klubbhuset. P-automat står inne på parkeringsområdet. Husk å betale tilstrekkelig slik at dere unngår bøter.

Billetter: Billetter til damelagets hjemmekamper i Toppserien og NM koster 100 kr. Betalingsmetode er kontanter, betalingskort og VIPPS (#1896). Barn og ungdom under 16 år slipper inn gratis!

Det er også mulig å kjøpe sesongkort til damelagets hjemmekamper i Toppserien. Sesongkortet koster 700 kr og kan kjøpes her: https://www.explendo.no/lynfotball?productid=1080

Sesongkortene hentes ved billettbordene ved inngangen til anlegget.

Tribune: Det vil kun være mulig å se kampen fra tribuneområdet som ligger nordøst for klubbhuset.

Kiosk: Til damelagets hjemmekamper vil det være åpen kiosk både inne i kantinen i klubbhuset og ute ved Brustad Bua. Her vil det være et godt utvalg av både drikke og mat. Betalingsmetoder er kontanter, betalingskort og VIPPS.

Toaletter: Toaletter er lokalisert inne i klubbhuset ved den midterste inngangen. Her finnes fire toaletter, hvor av ett handicaptoalett.

Vi håper du tar turen begge dager og støtter våre to a-lag til seire.

Vel møtt til kamp!

 

SUPER LYN-HELG I VENTE!

Lynhelg_april (002).jpg

Førstkommende helg spiller klubbens to a-lag hjemmekamper på Kringsjå kunstgress.

Først ut er det vi i Lyn Damer som tar i mot Arna-Bjørnar til årets første hjemmekamp, lørdag klokken 15. Ikke bare er det årets første hjemmekamp, men det er også historiens første hjemmekamp i Toppserien for oss i Lyn. Derfor håper vi du vil komme å støtte oss og bli med på denne historiske kampen!

Under følger informasjon vedr. damelagets kamp:

Hvordan ta seg til kamp: T-BANE: Ta linje 5 Sognsvann til Kringsjå. Det tar 5 minutter å gå gjennom Kringsjå studentby.

BIL: Fra Ullevål Stadion, opp Sognsveien til Kringsjå. Ta av fra Sognsveien ned Olav M Troviks vei til dere ser Kringsjå Idrettsplass i bunnen av bakken. Se oversiktskart i bunnen av denne artikkelen.

Parkering: Q-park eier parkeringen som ligger ved inngangen til Kringsjå Idrettspark, nord for klubbhuset. P-automat står inne på parkeringsområdet. Husk å betale tilstrekkelig slik at dere unngår bøter.

Billetter: Billetter til damelagets hjemmekamper i Toppserien og NM koster 100 kr. Betalingsmetode er kontanter, betalingskort og VIPPS (#1896). Barn og ungdom under 16 år slipper inn gratis!

Det er også mulig å kjøpe sesongkort til damelagets hjemmekamper i Toppserien. Sesongkortet koster 700 kr og kan kjøpes her: https://www.explendo.no/lynfotball?productid=1080

Sesongkortene hentes ved billettbordene ved inngangen til anlegget.

Tribune: Det vil kun være mulig å se kampen fra tribuneområdet som ligger nordøst for klubbhuset.

Kiosk: Til damelagets hjemmekamper vil det være åpen kiosk både inne i kantinen i klubbhuset og ute ved Brustad Bua. Her vil det være et godt utvalg av både drikke og mat. Betalingsmetoder er kontanter, betalingskort og VIPPS.

Toaletter: Toaletter er lokalisert inne i klubbhuset ved den midterste inngangen. Her finnes fire toaletter, hvor av ett handicaptoalett.

Vi håper du tar turen begge dager og støtter våre to a-lag til seire.

Vel møtt til kamp!

Søndag er det guttas tur. Bislett stadion er fortsatt ikke klar for spill og kampen må derfor spilles på Kringsjå kunstgress. IK Junkeren fra Bodø er motstander og kampstart er 16.00 på søndag. Mer info om denne kampen finner du på herrelagets hjemmeside; www.lyn1896.no.