Barnefotball 2019: Registrer barnet ditt her

Registrer LYN-barna for 2019-sesongen HER

Alle Lyn-barn i alderen 7-12 år (2011-2007, egen registrering for 2012-kullet) som skal trene og spille kamper for LYN må registrere seg i denne Superinviten. Registrering her er en forutsetning for å kunne delta på treninger og kamper i regi av Lyn gjennom 2019-sesongen.

Registrering i "Barnefotball sesongen 2019" = Treningsavgift

Treningsavgiften er kostnaden for å delta på et lag og skal dekke utstyr, seriespill (påmelding, forsikring, dommerutgifter etc.), turneringsdeltagelse, banedrift sommer og vinter, klubbhus, garderober, vedlikehold, styrkerom, administrasjon og for ungdomslagene også trenere. Treningsavgiften er lik for alle kull i barnefotballen.

Kostnaden i Lyn Fotball er sammensatt på følgende måte:

 • Medlemskontingent (pliktig og viktig for alle aktive i klubben)

 • Treningsavgift (pliktig for å kunne delta på trening og kamp i regi av Lyn)

 • Deltagelse på turneringer

 • Dugnader for Lyn Fotball

 • Dugnader for eget lag

 • Utstyr

 • Informasjon om medlemskap og treningsavgifter i Lyn: HER

Vilde klar for 2019 med Lyn Fotball Kvinner

 Får ting på plass!

Får ting på plass!

Med en ny og forlenget avtale med Vilde Hasund, er en av de viktigste brikkene i laget på plass.
21-åringen kom til Lyn foran vår debutsesong i Toppserien, og bidro sterkt i mange kamper.

Hovedtrener Ole Johan og sportslig leder Rolf-Magne smilte om kapp onsdag kveld, og de håper å kunne bidra med flere gladmeldinger i dagene framover.
Vildes enkle og korte kommentar;

«Flott! Godt å ha det på plass».


STØTT FLERE STARTSKUDD HER

LYNS JULEMARKED

julemarked.jpg

LYNS JULEMARKED

Mandag 17. og tirsdag 18. desember kl. 16:00-19:00 arrangeres det et hyggelig julemarked på klubbhuset. Planlegger du å gi bort sesongkort og Lyn-effekter i julepresang og samtidig støtte klubben er du hjertelig velkommen hit. Ønsker du bare å drikke gløgg, spise pepperkaker og slå av en prat med hyggelige folk, og spillere fra dame- og herrelaget, er du også hjertelig velkommen.  

Om du kjøper sesongkort nå før jul, får du med Lyns termokopp som innebærer gratis kaffe før alle Lyns hjemmekamper sesongen 2019.

Vi selger:

1896 gullkort 1896,-

Vanlig sesongkort 990,-

Barn sesongkort 450,-

Lyn-effekter.

Nytt av året er at sesongkortene gjelder for alle hjemmekamper i hele Lyn-familien.

Velkommen til en hyggelig førjulshandel hos oss i Olav M. Troviks vei 13.

Hilsen alle oss i Lyn

Ny periode på LYN-Akademiet etter nyttår: 7. januar - 8.mars

PÅMELDING TIL LYN AKADEMIET PERIODEN 7. JANUAR - 8. MARS (2019) GJØRES I SUPERINVITE HER

I Superinvite kan dere lese konkret praktisk informasjon om LYN-Akademiet.

Nytt i neste periode på Lyn Akademiet er:

 • Keepertrening 4 dager i uken - Mandager, tirsdager, torsdager og fredager

 • Vi åpner opp for et nytt kull på Akademiet - Spillere født i 2012

 • Delbetaling i Superinvite: Deler opp betalingen i to deler istedenfor å betale alt med en gang

Lyn-Akademiets ambisjon er å være et godt treningstilbud for ivrige fotballspillere i alderen 7-12 år. På Lyn-Akademiet jobbes det systematisert med ferdighetsutvikling gjennom temabaserte treninger.

Det stilles i hovedsak tre krav på akademiet som alle barn har forutsetninger for å kunne oppfylle;

1. Hør på treneren

2. Gi alt / innsats - (trene på 100%)

3. Ha det gøy!

Dette er et tilbud for barn som liker å spille fotball, og som i tillegg er motivert for å trene og utvikle fotballferdighetene sine. Vi søker å skape trygghet for spillerne gjennom gode gruppesammensettinger,  pedagogisk tilnærming og differensiering ut i fra spillernes modning, innsats og ferdigheter.

Akademiet er også åpen for spillere som ikke spiller i LYN. På LYN Akademiet møter spillerne ansatte LYN-trenere som har en lidenskap for å hjelpe og veilede barn i fotball. Mer info om akademiet og innholdet finner der HER og HER. På LYN Akademiet kan barna meldes på fra 1 til 4 dager i uken, med ekstra tilbud om transport og middag fra mandag til torsdag. På tirsdager, torsdager og fredager tilbyr vi også keepertrening på Akademiet

For å lettere kunne tilrettelegge for riktig antall trenere på Lyn Akademiet, oppfordres det til å melde på barna før Akademiet starter 7. januar. Hvis dere er usikre på hvilke dager som er aktuelle, er det mulig å endre dag på Akademiet i etterkant ved å kontakte Eirik Bie på Bie@lynfotball.no .

For å samle flest mulig spillere fra ett kull til samme dager, har vi anbefalinger til hvilke dager de forskjellige kullene bør melde seg på. Det er også mulig å melde seg på andre dager enn de anbefalte.

Anbefaling til dager:

J2012: Fredager

J2011: Fredager

J2010: Onsdager

J2009: Mandager, Onsdager

J2008: Tirsdager, Fredager

J2007: Onsdager, Fredager

G2012: Tirsdager

G2011: Tirsdager, Torsdager

G2010: Mandager, Torsdager

G2009: Onsdager, Fredager

G2008: Mandager, Onsdager, Torsdager

G2007: Tirsdager, Torsdager, Fredager

Nytt trenerteam på plass

 Vebjørn Urdal, Rolf-Magne Walstad og Ole Johan Aas

Vebjørn Urdal, Rolf-Magne Walstad og Ole Johan Aas

Lyn Fotball har i dag inngått avtaler med et nytt trenerteam for Damelaget (LYN KVINNER SENIOR A) som i går sikret plassen i Toppserien 2019. Etter at Hovetrener Glenn Kleven har valgt å påta seg nye utfordringer i NFF Oslo har Lyn Fotball jobbet intenst med å få på plass trenerteamet for 2019 sesongen. Viktig for klubben har vært å bygge videre på det opparbeidede fundamentet, støtteapparatet, med bl.a. Kim, Ingvar, Nils-Martin og Ole som er med videre. Dennis Simonsen fortsetter i Lyn Fotball som bl.a. Sportslig Leder Ungdom, og Yngve Myhre skal, som mange vet flytte, men følger laget videre en god stund fremover.

Ole Johan Aas

Ole Johan Aas er ansatt som ny hovedtrener for Damelaget i Lyn. Ole Johan er født og oppvokst på en gård i Eidsberg  i Indre Østfold. Fotball har vært hans store lidenskap gjennom hele livet. Ole Johan har bl.a. en Master i SportManaagement fra NIH, har jobbet som sonetrener i både Oslo og Østfold fotballkrets, daglig leder og hovedtrener i Mysen og kommer fra seks sesonger som hovedtrener i 2. og 3. divisjon med Ullern.

Vebjørn Brauten Urdal

Vebjørn er ansatt som Toppspillerutvikler for Damelaget i Lyn. Vebjørn er født i Oslo, men vokste opp i Trøndelag. Utdanningen har han tatt på NIH, med master i idrettspsykologi, coaching og trening, og årsenhet i pedagogikk. Tidligere har Vebjørn jobbet med alt fra seniorlaget til G13 i Skeid, samt klubber som Trygg Lade, Strindheim og Lyn. I det siste året har han jobbet som trener for rekruttlaget til fremadstormende Ranheim.

Både Ole Johan og Vebjørn gleder seg til å ta fatt på den nye jobben sammen med støtteappart og spillere, og møtte de samlet på Kringsjå ikveld. De ser frem til å jobbe med en så ung og spennnende spillergruppe. Tiden fremover vil bli brukt til å bli kjent med klubb, restrerende deler av teamet rundt laget og ikke minst spillerne.

«Det er lagt ned, kall det et solid stykke arbeid av Glenn og co over mange år. Nå er det opp til oss nye sammen med de gjenværende i teamet og spillerne, å ta neste steg» sier de to gutta samstemt.

«Vi ønsker å være offensive i alle deler av spillet både på og utenfor banen. Begge tror på det å bli bedre hver dag, utvikle seg sammen og med det bryte barrierer. Og ikke minst jobbe hardt og mye»; sier Ole Johan og Vebjørn til lynfotball.no.

 

Hjertlig velkommen til klubben!

 

Gjenglemt - kjenner du igjen noe her?

IMG_3209.jpg

Hummeltøyet på bildet er nyvasket og klar til avhenting på kontoret på Kringsjå. Glemtkassen vokser stadig og, som med alt gjenglemt, har vi ikke kapasitet til å lagre alt. Vi ber om at de som savner noe kommer innom i kontortiden og også ser etter “sivilt tøy”.
Ikke avhentet tøy vil bli levert til frivillige organisasjoner etter å ha ligget her i påfølgende måned. Altså, tøy gjenglemt i f.eks. september vil bli gitt bort i november.

Åpne treninger i ungdomsfotballen

fraDennis.jpg

Lyn Fotball er en åpen klubb og har derfor i november åpne treninger på de fleste lag i ungdomsfotballen. Dette gjelder for nåværende Lyn-spillere som ønsker å prøve seg på et høyere nivå. Treningene er også åpne for spillere fra andre klubber, etter tillatelse fra egen klubb.

Treningene er åpne for J13 - J19 og G13 - G16.

Kontakt sportslig leder Dennis Simonsen (simonsen@lynfotball.no) ved interesse.

Velkommen!