DNB en viktig del av LYN Fotball også i 2018

Dnb-logo.jpg

LYN Fotball og DNB har hatt et langt og godt samarbeid gjennom flere år, og også i 2018 blir DNB å se på alle draktene i barne- og ungdomsfotballen. I tillegg kommer DNB til å være synlig på klubbens cuper og fotballskoler til sommeren. DNBs økonomiske bidrag er uten tvil viktig for LYN Fotball.

I prosessen ved fornyelsen av avtalen har klubben vært i kontakt med en rådgiver i DNB som hører til på Majorstuen. Tor Kristian Eng er en tidligere Lyn-gutt som spilte på Kringsjå (når det kun var grusbaner å spille på) fra han var 7 til fylte 19 år, og han var en viktig bidragsyter når det kom til fornyelse av sponsoravtalen.

LYN Fotball har et ønske om å fortsette det gode samarbeidet med DNB i flere år da klubben er avhengig av slik støtte. Et samarbeid må gå begge veier og for at klubben skal kunne fortsette sponsoravtalen i årene fremover må vi gi noe tilbake. Vi håper og ønsker at alle som ikke bruker DNB i dag tar direkte kontakt med Tor Kristian Eng  (e-post: Tor.Kristian.Eng@dnb.no  / tlf: 986 41 155) for å motta et tilbud innen bank og forsikring.

Dette er klubbens måte å kunne gi noe tilbake til DNB, og vi håper alle er med på å bidra til det lille ekstra ved å ta kontakt med vår mann på Majorstuen for et uforpliktet møte. Bidraget dere kommer med (stort eller lite) vil Tor Kristian ta med seg videre til ledelsen for fremtidig fornyelse av avtale med klubben.

Tor Kristian er en fremoverlent og serviceinnstilt person som har et ønske om å gi et bedre tilbud innen bank og forsikring enn hva dere har per i dag. Ta kontakt med vår mann på Majorstuen for et uforpliktet møte.