Keeperakademiet starter opp igjen i høst!

Keeperaka - NGA.jpg

Vi setter opp en ny runde med KeeperAkademi fra 19. november i 2018 med treninger to ganger i uken i 4 uker. Dette er et tilbud for både jenter og gutter, uavhengig av klubbtilhøriget som ønsker å utvikle sine keeperferdigheter. Spillere født i perioden f.o.m. 1.1.2006 t.o.m. 31.12.2008 kan melde seg på. Fristen for påmelding til keeperakademiet er 31. oktober.

Trykk HER for mer informasjon om KeeperAkademiet og påmelding.

 KeeperAkademiet tilbyr:

•    En unik mulighet til å få trening i uka hvor all fokus rettes mot keeperen og dens rolle

•    En gylden sjanse til å tilegne seg solid grunnteknikk (Grep, fotarbeid, fallteknikk, feltarbeid og distribusjon)

•    En arena hvor keeperrollen og alle dens oppgaver får maksimal oppmerksomhet

•    Basiskunnskap om keeperrollen, som plattform og inspirasjon til videre trening.  

Målgruppen for KeeperAkademiet er keeperen i barne- og ungdomsfotballen som ønsker å kunne utvikle seg som fotballkeepere. Spillere født i perioden f.o.m. 1.1.2006 t.o.m. 31.12.2008 kan melde seg på. Øktene vil bli ledet av keepertrenere tilknyttet Lyn Fotball.

 

Lyn DNB Høstcamp: 1.-3 oktober.

Trening Lyn Høstcamp.jpg

Lyn Fotball arrangerer "HøstCamp" i første del av høstferien; 1. – 3. oktober på Kringsjå Kunstgress. Vi inviterer til tre dager fullpakket med fotballtreninger, glede og utfordringer! Påmeldingen stenger torsdag 27 september.

På Lyn DNB Høstcamp ønsker vi å skape fotballglede, og samtidig legge til rette for utvikling av fotballferdigheter hos deltakerne. Med et utgangspunkt i fotball, så har vi lagt til rette for diverse aktiviteter gjennom uken hvor barna kan erfare fotball på andre måter enn bare gjennom å spille på kunstgress. Vi skal legge til rette for aktiviteter sandfotball, skogfotball, (fotball-) skiskyting og barbeint triksing, der trenerne gjennom uken tar med seg sin gruppe på de ulike aktivitetene. I tillegg vil vi lage en aktivitetspark på gresset ved Kringsjå Kunstgressbane 1, der barna holde med forskjellige aktiviteter (de ansvarlige for gruppene skal alltid være med). I tillegg vil gjennom de tre dagene ha ekstra fokus på 1. innsats, 2. positiv forsterkning, og 3. prøve og feile.

Nytt i denne høstcampen er også at det er mulighet for en tidligere levering og senere henting enn før. I tiden før og etter hovedtiden vil noen trenere passe på barna. Treningene vil foregå på Kringsjå Kunstgressbane 1, 2 og 3, samt ballbingene.

Praktisk informasjon:

 • Dato: 1. - 3. oktober

 • Klokkeslett:

  • Hovedtid (fotballcamp): kl. 09.00-14.45

  • Ekstra tilbud (gratis):

   • Kl.08.00 - 09.00: Mulighet for tidlig levering (klubbhuset)

   • Kl. 14.45 - 16.00: Mulighet for sen henting (hentes i nærheten eller i klubbhuset)

 • Sted: Kringsjå Kunstgress / Lyns Klubbhus

 • Alderstrinn: J2011 - J2006 / G2011 - G2006

 • Spillere fra andre klubber er også velkommen.

 • Pris (inkl lunsj): 1 200 kr pr spiller

 • Registrering av barna starter kl. 08.45 på mandag.

  • Kan registreres tidligere hvis tidlig levering

Påmelding til Lyn DNB Høstcamp gjøres HER

NFF Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballkurset: I regi av Lyn Fotball

 Klaus Pettersen vil være foredragsholder på grasrottrener, delkurs 1 i regi av Lyn Fotball

Klaus Pettersen vil være foredragsholder på grasrottrener, delkurs 1 i regi av Lyn Fotball

Påmelding til Grasrottrener, Delkurs 1: Barnefotballen gjøres HER. Dette kurset er gratis for alle som er medlem i LYN. Kurset holdes lørdag 17. november og søndag 18. november.

Beskrivelse

 • Barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for meg som trener, laget og klubben
 • Klubben og treneren som tilretteleggere for god fotballaktivitet – sammen
 • Hvordan holde barna i flytsonen
 • Treneren som veileder, samt NFF Skoleringsplan 6–8 år
  • Lørdag 17. november og søndag 18. november – totalt 16 timer:
   • Lørdag: Oppstart kl. 09.00 i Lyn sitt klubbhus. Ferdig ca kl. 17.00
    • Teori: 3 timer
    • Praksis: 4 timer
   • Søndag: Oppstart kl. 09.00 i Lyn sitt klubbhus. Ferdig ca kl. 17.00
    • Teori: 3 timer
    • Praksis: 4 timer

Målgruppe

- Alle som har et trenerverv i barnefotballen i aldersgruppen 6–8 år bør ha kurset som bakgrunn for å kunne gjennomføre god fotballaktivitet.

- Alle som ønsker å starte og gå videre på NFFs utdanningsstige.

Læringsmål

Hovedmål:

 • Etter gjennomgått kurs skal en kunne sette i gang og lede fornuftig og tilrettelagt fotballaktivitet som skaper mestring, trygghet og dermed trivsel for alle – både på trening og i kamp, med laget, på årstrinnet og mellom årstrinn i klubben.

Delmål:

 • Ha kjennskap til barnefotballens verdigrunnlag og konsekvenser for treneren, laget og klubben
 • Vite hvordan klubben og treneren skal samarbeide for å skape god barnefotball, herunder klubborganisering for god differensiering og jevnbyrdighet
 • Ha kunnskap om hvordan trening og kamp skal planlegges, organiseres og gjennomføres for å holde ungene i flytsonen slik at det blir god og riktig aktivitet, og dermed trivsel for barna
 • Vite hvilke fotballaktiviteter som både er motiverende og som gir læring på dette aldersnivået. De nasjonale rammeplaner er utgangspunktet for planlegging og gjennomføring av øktene.
 • Ha kunnskap om hvordan man skal opptre og veilede slik at alle skal trives

Trenger ingen forkunnskaper for å delta.

 

 

 

 

 

Egentreningsånden har levert i sommerferien!

Før sommeren satt Lyn opp en whiteboard tavle hvor spillere som har vært på egentrening skal skrive sitt eget navn på tavlen hver gang de har trent utenom lagstreninger. Målet har vært å få til et større engasjement for egentrening, og for å få frem et større fokus på viktigheten av å trene på egenhånd. 

I juni og juli har navn som Andreas, Sverre og Silje vært nedskrevet en del ganger, men den spilleren som har vært på flest treninger i sommer som vi kan se, er........ 

Markus W!! Vi gratulerer Markus som egentreningskongen på Kringsjå i juni og juli!

På tavlen kunne vi også se at vår egen Oscar Aga (som for tiden spiller for Stabæk A-lag herrer) har vært på Kringsjå og trent flere ganger i sommer. Nå er tavlen gjort ren, og det er masse plass å skrive seg opp på i neste egentreningsperiode.

 

 Her er en oversikt over alle spillere som har trent egentrening, og skrevet seg seg opp på tavlen. Tavlen finner dere på veggen til garderobene mellom Kgb 1 og Kgb 2

Her er en oversikt over alle spillere som har trent egentrening, og skrevet seg seg opp på tavlen. Tavlen finner dere på veggen til garderobene mellom Kgb 1 og Kgb 2

LYN G2005 Høstturnering 2018 (11er fotball)

Velkommen!
Vi arrangerer høstturnering 11er fotball for tiende gang, fredag 26. oktober til søndag 28. oktober. Turneringen foregår på Kringsjå Kunstgressbaner.

Beskrivelse:
Dette er en 11er turnering som er delt inn i to klasser:

 • Hovedklassen (nivå 1) består av lag som har god erfaring fra 11er fotball og holder god kvalitet.
 • Ordinærklassen (nivå 2) består av lag som holder nivået under de som spiller i hovedklassen, og klubber som ønsker å stille flere lag på forskjellig nivå.

Lagene deles inn i puljer med fire lag. Alle lagene går videre til A- eller B-sluttspill. Hvert lag får dermed minimum fire kamper. Spilletid er 2 x 25 minutter.

Påmelding:
Påmeldingsfristen er 12. oktober. Erfaringsmessig pleier det å være stor pågang på denne turneringen som vi har arrangert i 10 år, og vi har et begrenset antall plasser i turneringen. Her gjelder først til mølla -prinsippet. Deltakeravgiften er på kr. 3105 pr. lag. Turneringen spilles fra fredag 26. oktober til søndag 28. oktober.

For påmelding og mer informasjon om turneringen, se HER

lyn g2005.jpg

Ny runde med LYN Akademiet! Påmeldig for perioden 20. august til 19. oktober

709516376.jpg

Etter sommeren er tid for en ny runde med LYN Akademi for alle spillere som gleder seg til å begynne og spille fotball igjen etter en lang sommerferie. Akademiet er åpen også for spillere som ikke spiller i LYN. På LYN Akademiet møter spillerne ansatte LYN-trenere som brenner for å hjelpe og veilede barn i fotball. Mer info om akademiet og innholdet finner der HER og HER. På LYN Akademiet kan barna meldes på fra 1 til 4 dager i uken, med ekstra tilbud om transport og middag fra mandag til torsdag. Påmeldingen til akademiet gjøres i Superinvite på denne linken her: Trykk Superinvite.

Litt ny informasjon: LYN ser nå på muligheten til å få til en spillerutvikler på LYN Akademiet. En ansatt spillerutvikler som følger opp spillere med treningsdagbok, og én til én både taktisk, teknisk, holdninger og mentalt/tankemessig. Hva en spillerutvikler eksakt vil innebære og når den vil være på plass er ikke klart ennå, men vi vil informere mer om dette når det nærmer seg.

 

Velkommen til DNB Jubl Jente- og guttecup 1.-2. September

 LYN Fotball inviterer jentelag og guttelag i barnefotballen til DNB JUBL jente- og guttecup 1.-2. september. Vi ser frem til å ta i mot interesserte lag til en spennende turneringsfest på Kringsjå i september. Kunstgressbanene på Kringsjå ligger flott plassert tett inntil markagrensa og slår været til har vi Sognsvann med bademuligheter bare noen få hundre meter unna. På gresset i Skiparken rett ved banen kan man grille og slå opp eget lagtelt om man ønsker. I vårt flotte klubbhus kan man kjøpe forfriskninger og slappe av mellom kampene. Lyn og DNB garanterer mye god aktivitet og konkurranser utenom selve kampene, morsomme og lange kamper og nivådeling i årsklassene. Dette blir garantert en Jubl-helg! Velkommen til Kringsjå 1.-2. september!  Praktisk informasjon:   Alle lag får tre kamper på samme dag. Slik blir spilleplanen: Spiller lørdag:  J12 (Født 2006) 7er J11 (Født 2007) 7er J10 (Født 2008) 5er G12 (Født 2006) 7er G11 (Født 2007) 7er G10 (Født 2008) 5er Spiller søndag: J09 (Født 2009) 5er J08 (Født 2010) 5er J07 (Født 2011) 5er G09 (Født 2009) 5er G08 (Født 2010) 5er G07 (Født 2011) 5er • Spilletiden er 2x13 min for 5’er kampene og 2x17 min for 7’er kampene. • Nivådeling: Har laget det siste året vunnet nesten alle kampene eller vunnet oftere enn tapt så passer nivå 1 best, men om det siste årets resultater har endt i flest tap så passer nivå 2 mest sannsynlig best for laget. Pris: 1.050 kr pr lag (LYNs lag deltar gratis, men må melde seg på via linken) Påmeldingsfrist: søndag 26. august Turneringssiden:  https://lyndnbjublcup.cups.nu/ E-post:  post@lynfotball.no mollan@lynfotball.no

LYN Fotball inviterer jentelag og guttelag i barnefotballen til DNB JUBL jente- og guttecup 1.-2. september. Vi ser frem til å ta i mot interesserte lag til en spennende turneringsfest på Kringsjå i september. Kunstgressbanene på Kringsjå ligger flott plassert tett inntil markagrensa og slår været til har vi Sognsvann med bademuligheter bare noen få hundre meter unna. På gresset i Skiparken rett ved banen kan man grille og slå opp eget lagtelt om man ønsker. I vårt flotte klubbhus kan man kjøpe forfriskninger og slappe av mellom kampene.

Lyn og DNB garanterer mye god aktivitet og konkurranser utenom selve kampene, morsomme og lange kamper og nivådeling i årsklassene. Dette blir garantert en Jubl-helg!

Velkommen til Kringsjå 1.-2. september!


Praktisk informasjon: 
Alle lag får tre kamper på samme dag. Slik blir spilleplanen:

Spiller lørdag: 

J12 (Født 2006) 7er
J11 (Født 2007) 7er
J10 (Født 2008) 5er
G12 (Født 2006) 7er
G11 (Født 2007) 7er
G10 (Født 2008) 5er

Spiller søndag:

J09 (Født 2009) 5er
J08 (Født 2010) 5er
J07 (Født 2011) 5er
G09 (Født 2009) 5er
G08 (Født 2010) 5er
G07 (Født 2011) 5er

• Spilletiden er 2x13 min for 5’er kampene og 2x17 min for 7’er kampene.

• Nivådeling: Har laget det siste året vunnet nesten alle kampene eller vunnet oftere enn tapt så passer nivå 1 best, men om det siste årets resultater har endt i flest tap så passer nivå 2 mest sannsynlig best for laget.

Pris: 1.050 kr pr lag (LYNs lag deltar gratis, men må melde seg på via linken)
Påmeldingsfrist: søndag 26. august
Turneringssiden: https://lyndnbjublcup.cups.nu/
E-post: post@lynfotball.no mollan@lynfotball.no