Kamptropp G16 interkrets: Lyn- Ullensaker/Kisa

Oppmøte Kringsjå 19:15. Disse stiller til kamp: 

Henrik Nymoen
Elias Theophilakis
Mohit Thind
Kasper Sjødin (C)
Jens Svinøy
Sebastian Eide
Fridtjof Sunde
Sigurd Søder
Adrian Eeg
Ola Hognerud (VC)
Evan Bjerke
Mads Poulsson
Nils Petter Alfsen
Ulrik Bjerke
Sturla Ottesen
Marius Vik Simonsen
Qerim Mazrekaj

*Væskebalanse (Drikk rikelig med vann dagen før kamp)
*Spis solid frokost, lunsj og middag 2,5-3 t før kamp
*Ta med hjemmedrakten (bortedrakt bestilt, men ikke klar)
*Møt forberedt med utstyret klart

G02.1: Før kampen: Nordstrand - Lyn

nordstrand_IF.jpg

Søndag starter høstsesongen og kvalifisering til G16 Interkrets for Lyn. På papiret en av de vanskeligste bortekampene denne høsten. Nordstrand gikk ubeseiret gjennom vårsesongen, og i likhet med Lyn hadde laget en uavgjort og resten seire, inkludert en råsterk seier mot gode KFUM.

Fra vinterens treningskamp der Lyn vant 4-1 hjemme på Kringsjå, har laget blitt mer samspilt, og bruker også Jacob B. Flaten i høstens kamper, en spiller som normalt hører hjemme på Nordstrand sitt gode 2001-lag. Nyervervelsen Bjørn Martin Kristensen har scoret mye mål for dem i år, og blir en spiller Lyn må passe ekstra godt på. David Andersen er også tilbake fra langvarig skade, og har vært god denne sommeren i følge rapportene, slik at hjemmelaget stiller med full tropp hjemme på Nordstrand Kunstgress denne søndagen. 

Lyn på sin side kommer fra en turnering i Gothia Cup som endte uten tap etter ordinær tid, men med exit på straffesparkkonkurranse etter 1-1 i ordinær tid. I forrige helgs Holmen Elite Tournament viste vi at laget har tatt store steg denne sesongen, og vi kan nå spille jevnt mot nærmest hvilken som helst motstander når vi har dagen. 

Skadesituasjon før kamp:
Dessverre ble Jacob Hanstad skadet med brudd i hånden, og blir ute i fire uker. 
Fra tidligere er også Tobias Danielsen ute med brudd etter en kraftig takling under årets Gothia Cup. Han er ventet tilbake om 3-4 uker. Mads Foss Aaserud er igjen med på Nasjonal G14 kamp med Oslo Fotballkrets, og er følgelig ikke tilgjengelig denne helgen. 
I tillegg har Oscar Bobb reist tilbake til Portugal, mens Jacob Bjerke Lote har flyttet til Belgia sammen med familien og spiller nå for Royal Antwerp FC.

Midtbanemotor Tobias Danielsen er ute i 3-4 uker, i likhet med den vår andre O2-snapper; Jacob Hanstad. Det blir godt å få disse to tilbake om noen uker!

Midtbanemotor Tobias Danielsen er ute i 3-4 uker, i likhet med den vår andre O2-snapper; Jacob Hanstad. Det blir godt å få disse to tilbake om noen uker!

Av gode nyheter (i den grad det kan sies å være en god nyhet at noen har vært syke/skadet) kan vi melde at Musa Lowe har ligget syk tidligere i uken, men ble friskmeldt fredag, og tomålscoreren fra vinterens treningskamp er klar for kamptroppen. Daniel Schneider har vært ute i drøye 9 uker med en belastningsskade etter kampen mot LSK for Lyn G16, men har trent godt denne uken, og er ventet å gjøre comeback mot Nordstrand. Mathias Emilsen har også hvilt hele uken, og er klar for kampen søndag. Mikkel Tveiten gikk av etter 20 minutter i juniorlagets bortekamp mot Sprint Jeløy på torsdag. Det trenger ikke å være noe alvorlig, men Mikkel var fornuftig og tok ingen sjanser før søndagens oppgjør, og er derfor med til Nordstrand Kunstgress. Brigham T. Larsen måtte stå over siste kamp i Holmen Elite Tournament, og stod også over treningen tirsdag. Onsdag var den dyktige forsvarsspilleren tilbake i trening, og virket frisk og fin foran helgens toppoppgjør. En annen som også har fått innvilget fri denne uken er Magnus Ødegård. Vår nr 1 har ikke vært skadet, men som eneste spiller med 7 fulle kamper i kroppen forrige helg, virket det fornuftig å la keepertalentet få seg noen velfortjente fridager før det nå braker løs med Nordstrand borte i det som blir en travel høstsesong kombinert med skolestart og alt av hva det innebærer. Til sist er det Michael N. Isaksen som sammen med Mads Foss Aaserud har en full kamp i beina fra torsdagens sterke 3-2 seier i Adidas Cup G14 borte mot Kragerø i Sandefjord (lagene møttes på halvveien). Michael er klar for ny kamp, men som eneste spiller med mange kamper forrige helg, full kamp torsdag og ny kamp nå søndag, virker det fornuftig å justere belastningen for den hurtige kantspilleren i denne kampen.

Troppen:
Resten av gjengen har trent normalt denne uken, og troppen til kampen i morgen vil derfor se slik ut:

Magnus Ødegård, Brigham T. Larsen, Jakob Jørgensen, Kristian B. Tveter, Arselan Rasoul, Mathias Emilsen, Daniel Schneider, Mikkel Tveiten, Benjamin E. Hem, Theodor S. Strømø, Musa Lowe, Even Hatling, Michael N. Isaksen, Håkon Sjåtil.

Kampinformasjon:
Kampen starter kl. 18:30 på Nordstrand Kunstgress, med oppmøte for spillere kl. 17:15. Det bruker være kiosk på området som også tar VIPPS, mens parkering er mulig i gatene rundt banen. Vi håper på god støtte fra tribunen, det kan være avgjørende når små marginer skal vippe kampen enten den ene, eller den andre veien! Ses søndag!

G03.1: Videre til finalehelg i Adidas cup 2017.

Adidas

Adidas

I går (17 Aug) spilte vi mot et godt Kragerø lag som blant annet kom på 3 plass i året Norway cup i G14 og 5 plass under Sandarcup sist helg, og dominerer sin avdeling i Telemark og har hele 7 kretsspillere som spiller for Telemark krets. Så vi var godt forberedt på at det kommer til å bli en veldig tøff kamp, ingenting kommer gratis. 2 x 35 skal spilles.

I det guttene ankom garderoben så merket jeg smått at mange var litt små nervøse for kampen, de ble i tillegg fortalt at i dag så må vi gå mer enn 110% i duellene, vi må være kyniske, vi må være smarte og vi må være aggresive og gå hardt i duellene.

Guttene var virkelig på fra oppvarmingen og i det dommeren blåste i gang kampen i Sandefjord så tok Lyn mest initiativ. Hurtige og gode kombinasjoner seg imellom oppover i banen, malte på med angrep til angrep. I tillegg så ble det spilt god posession rundt Kragerø laget, noe som resulterte til at Michael ble spilt igjennom og avslutter fra skrått hold og vi går opp til 0-1 ledelse.
Begge lag har sine STORE sjanser ila. 1 omg. Men keeperne til både Lyn og Kragerø var gode.

Vi går til pause med 0-1 ledelse.

2 omg så blir vi presset litt mer og mer bak på vår halvdel og Kragerø får ha mye ball, men vi ligger godt kompakt og forsvarer oss godt. Etter hvert så skyter Kragerø spiller ballen på en Lyn spiller og dommeren blåser frispark(hands..) på 16m. Kragerø utligner til 1-1.
Guttene bretter opp ermene og går virkelig på strupen på Kragerø og lar de ikke få ballen så mye, vi skaper en del sjanser og får noen cornere. Ene corneren så går den ut til 20 meteren ca. der står August klar og skyter ballen på volley som går i mål. Og vi er igjen opp i 1-2 ledelse.
Like etterpå så får Kragerø stå på 25 meter umarkert og skyter i målet, ballen går rett i kryss. Keeperen var sjanseløs.
Men guttene fortsetter å krige og får etter hvert stor sjanse da både Moja og Michael får sjanse alene mot keeperen men kommer til på skrått hold. 5 min før slutt så kommer Erik seg fri på kanten og på 16meteren så skyter han i mål.
siste 5 min så forsvarer vi oss godt og dommeren blåser av kampen, Lyn vinner 2-3 mot et veldig godt Kragerø kamp.

5 kamper i Adidas cup er spilt. Fasiten sier følgende antall scoringer og innsluppet
Gr. spillet scoret vi 23 mål, slapp inn 3.
8-delsfinale mot Ellingsrud 3-2
Kvartfinale mot Kragerø 2-3
Totalt scoret 29 mål og sluppet inn 7 mål. 

Av 62 lag som meldte seg på Adidas cup som er "Norgesmesterskap for ungdom" så er Lyn med i finalehelgen på Gjøvik 23-24 sept helgen. Der kommer vi til å spille semifinale og finale/bronsje.

Ila. høsten så har vi hatt en stor utvikling både individuelt men også kollektivt, det er veldig gledelig for oss trenere å se at når vi møter tøffe lag så klarer vi å spille vårt spille, vi klarer å spille posession fotball og få til disse kombinasjonene vi prøver å drille under treninger.

Takk til Kragerø og dommeren for kampen. 
Heia Lyn x 3
 

LYN

LYN

G02.1: ODD ELITECUP (27.-29. oktober)

Lyn G02.1 er påmeldt ODD ELITECUP helgen etter siste seriekamp. 
Vi bor på Skagerak Arena i klasserom. Kamper og måltider vil også være på Stadion.

Link til turneringens hjemmeside
Link til turneringens facebookside

Mer informasjon kommer litt senere i høst, men fint om foreldre som vet at de vil være med, allerede nå begynner å tenke litt på overnattingsmuligheter.
PS. ODD via Mona Christoffersen (mona@odd.no) har gode avtaler med hotellene i Skien dersom dere ønsker å sende henne en mail.

Vi ser an transport ut fra hvor mange foreldre som evt. blir med, men det kan være aktuelt å ta tog dersom det blir behov.

Altså: Sett av helgen 27-29. oktober til turnering i Skien!

Pris: 1500,- pr. spiller + transport
Kontonr:
1503.65.74604 (husk å merke betaling med navn på spiller)

Dette dekker:
- Deltakerkort (mat og losji) a kr. 850,-
- Påmeldingsavgift (4500,- delt på ca. 16 spillere)
- To trenere på klasserom evt. annen løsning a kr. 850,-
- Pizza og brus på restaurant for spillere/trenere etter turneringen søndag ettermiddag/kveld.
- Frukt og annet restitusjons drikk/mat etter kamper.

Påmelding til Tresor på mail tresor@lynfotball.no

Påmeldte spillere:

  1. Even Rui Hatling
  2. Jacob Hanstad
  3. Tobias S. Danielsen
  4. Kristian Berg Tveter
  5.  

Ikke med:

  1. Mads Foss Aaserud - Italia

Foreldre som kjører:

  1. Fredrik Lundgren: Tobias + familie (ledig plasser: 0)

 

Kamptropp G16 interkrets: Fredrikstad-Lyn

Oppmøte Tåsen skole 17:45. Disse stiller til kamp: 

Henrik Nymoen
Elias Theophilakis
Mohit Thind
Kasper Sjødin (C)
Jens Svinøy
Sebastian Eide
Fridtjof Sunde
Sigurd Søder
Adrian Eeg
Ola Hognerud (VC)
Evan Bjerke
Mads Poulsson
Nils Petter Alfsen
Ulrik Bjerke
Sturla Ottesen
Marius Vik Simonsen
Qerim Mazrekaj

*Væskebalanse (Drikk rikelig med vann dagen før kamp)
*Spis solid frokost, lunsj og middag 2,5-3 t før kamp
*Ta med hjemmedrakten (bortedrakt bestilt, men ikke klar)
*Møt forberedt med utstyret klart

Kamptropp G16 interkrets: Lyn-Sarpsborg 08

Oppmøte Kringsjå 19:15. Disse stiller til kamp: 

Henrik Nymoen
Elias Theophilakis
Mohit Thind
Kasper Sjødin (C)
Jens Svinøy
Sebastian Eide
Fridtjof Sunde
Sigurd Søder
Adrian Eeg
Ola Hognerud (VC)
Evan Bjerke
Mads Poulsson
Nils Petter Alfsen
Ulrik Bjerke
Sturla Ottesen
Marius Vik Simonsen
Qerim Mazrekaj

*Væskebalanse (Drikk rikelig med vann dagen før kamp)
*Spis solid frokost, lunsj og middag 2,5-3 t før kamp
*Ta med hjemmedrakten - Jeg fikser reservedrakt til de som ikke har
*Møt forberedt med utstyret klart