Keeperakademiet

Denne siden er beregnet for Keeperakademiet som er et tilbud til alle keepere i Oslo og omegn.

Vi setter opp en ny runde med KeeperAkademi fra10. oktober med treninger tirsdag og torsdager over 5 uker. Dette blir den 14. runden vi arrangerer KeeperAkademi og ved de 13 tidligere rundene har vi samlet over 480 ivrige keepere til spesifikk trening. Vi samler keeperne til ukentlig spesifikk trening. Våre instruktører er dyktige keepertrenere I Lyn Fotball, og er ledet av Stian Nygaard som har B- lisens keepertrenerkurs, A- lags trener og tidligere LYN Keeper Thomas A. Ødegaard og Pedro Espinha som har UEFA - B lisens og masse erfaring fra toppklubber.

KeeperAkademiet tilbyr: 

• En unik mulighet til å få trening i uka hvor all fokus rettes mot keeperen og dens rolle 

• En gylden sjanse til å tilegne seg solid grunnteknikk (Grep, fotarbeid, fallteknikk, feltarbeid og distribusjon) 

• En arena hvor keeperrollen og alle dens oppgaver får maksimal oppmerksomhet 

• Basiskunnskap om keeperrollen, som plattform og inspirasjon til videre trening.  

Målgruppen for KeeperAkademiet er keeperen i barne- og ungdomsfotballen som ønsker å kunne utvikle seg som fotballkeepere. Spillere født i perioden f.o.m. 1.1.2003 t.o.m. 31.12.2007 kan melde seg på. Øktene vil bli ledet av keepertrenere tilknyttet Lyn Fotball.

KeeperAkademiet på Lyn Fotballs treningsfelt ved Kringsjå vil bli avviklet på onsdager fra Kl. 19.00- 20.15fra 29.mars.

KeeperAkademiet er et kurstilbud for alle keepere i regionen vår. Kurset har som hensikt å fremme keeperrollen. Målgruppen for KeeperAkademiet er keeperen i barne- og ungdomsfotballen som ønsker å kunne utvikle seg som fotballkeepere. Spillere født i perioden f.o.m. 1.1.2003 t.o.m. 31.12.2007 kan melde seg på. Øktene vil bli ledet av keepertrenere tilknyttet Lyn Fotball.

KeeperAkademiet er satt opp etter Lyns Keepertrener Stian Nygaard sin modell. Her får keeperne kvalitetstrening på grunnteknikk. Hovedfokuset er å gjøre keeperne i stand til å kunne teknikk resten av året med sine respektive lag. Vi legger derfor stor vekt også på forståelsen av hvorfor vi gjør det vi gjør som keepere.  Vi vil gå innom alle fokusområdene som er relevante for keepere i målgruppen. 

SKAL MAN BLI VIRKELIG GOD, MÅ MAN JOBBE OVER TID MED HØY KVALITET. VI JOBBER DERFOR FOR Å LÆRE BORT ØVELSER MED HØY KVALITET. DET ER DA OPP TIL KEEPERNE Å TA DETTE MED SEG VIDERE I TRENINGSHVERDAGEN

Teknikk- og basisøvelser er grunnlaget man trenger for å kunne stå i mål på en ordentlig måte.  Dette gjelder ikke bare i ung alder, men er noe man terper på gjennom hele karrieren. Mange av øvelsene vi jobber med i KeeperAkademiet er øvelser vi jobber med på A- Laget, og øvelser som praktiseres på landslag, og elite- klubblag.  Fokuset er alltid på ulike teknikker.

Gruppeinndelingen blir gjort etteralder da det har lite å si hvem som jobber ved siden av deg. Fokuset skal alltid være på din egen teknikk. Vi opererer med små grupper, slik at alle skal få god oppfølgning.  Alle gruppene har også samme læringsmål for hver samling.

Keepertrenerne vi bruker under KeeperAkademiet er:

Stian S. Nygaard: Har arrangert Keeperakadmiet de siste årene.
Thomas A. Ødegaard: Hovedtrener A - lag LYN
Pedro Espinha: Keepertrener i Lyn. Har lang trenererfaring fra Benfica. Stabæk i norge.
Sofus Rasmussen: A- Lags keeper i Lyn
Valencia: Keepertrener i Lyn. Fra Jamaica
German: Fysisk trener/Keepertrener i Lyn. Fra Argentina
Christian Kjellsby: Keeper for Juniorlaget til LYN
Adrian Møller: A- Lags keeper i Lyn

Her finner du oss:

T-Bane: Bane 6 til Kringsjå, Gå så rett gjennom studentbyen
Bil: Følg skilt mot Sognsvann, Ta av ved Olav M. Troviks Vei (til venstre før NIH)
dressen: Olav M. Troviks Vei13, 0864

 

Siste nytt fra keeperakademiet:

KONTAKT OSS:
Ansvarlig: Stian S. Nygaard
Tlf: 993 71 044
E-post: nygaard@lynfotball.no