Egentreningsånden har levert i sommerferien!

Før sommeren satt Lyn opp en whiteboard tavle hvor spillere som har vært på egentrening skal skrive sitt eget navn på tavlen hver gang de har trent utenom lagstreninger. Målet har vært å få til et større engasjement for egentrening, og for å få frem et større fokus på viktigheten av å trene på egenhånd. 

I juni og juli har navn som Andreas, Sverre og Silje vært nedskrevet en del ganger, men den spilleren som har vært på flest treninger i sommer som vi kan se, er........ 

Markus W!! Vi gratulerer Markus som egentreningskongen på Kringsjå i juni og juli!

På tavlen kunne vi også se at vår egen Oscar Aga (som for tiden spiller for Stabæk A-lag herrer) har vært på Kringsjå og trent flere ganger i sommer. Nå er tavlen gjort ren, og det er masse plass å skrive seg opp på i neste egentreningsperiode.

 

 Her er en oversikt over alle spillere som har trent egentrening, og skrevet seg seg opp på tavlen. Tavlen finner dere på veggen til garderobene mellom Kgb 1 og Kgb 2

Her er en oversikt over alle spillere som har trent egentrening, og skrevet seg seg opp på tavlen. Tavlen finner dere på veggen til garderobene mellom Kgb 1 og Kgb 2

LYN G2005 Høstturnering 2018 (11er fotball)

Velkommen!
Vi arrangerer høstturnering 11er fotball for tiende gang, fredag 26. oktober til søndag 28. oktober. Turneringen foregår på Kringsjå Kunstgressbaner.

Beskrivelse:
Dette er en 11er turnering som er delt inn i to klasser:

 • Hovedklassen (nivå 1) består av lag som har god erfaring fra 11er fotball og holder god kvalitet.
 • Ordinærklassen (nivå 2) består av lag som holder nivået under de som spiller i hovedklassen, og klubber som ønsker å stille flere lag på forskjellig nivå.

Lagene deles inn i puljer med fire lag. Alle lagene går videre til A- eller B-sluttspill. Hvert lag får dermed minimum fire kamper. Spilletid er 2 x 25 minutter.

Påmelding:
Påmeldingsfristen er 12. oktober. Erfaringsmessig pleier det å være stor pågang på denne turneringen som vi har arrangert i 10 år, og vi har et begrenset antall plasser i turneringen. Her gjelder først til mølla -prinsippet. Deltakeravgiften er på kr. 3105 pr. lag. Turneringen spilles fra fredag 26. oktober til søndag 28. oktober.

For påmelding og mer informasjon om turneringen, se HER

lyn g2005.jpg

Ny runde med LYN Akademiet! Påmeldig for perioden 20. august til 19. oktober

709516376.jpg

Etter sommeren er tid for en ny runde med LYN Akademi for alle spillere som gleder seg til å begynne og spille fotball igjen etter en lang sommerferie. Akademiet er åpen også for spillere som ikke spiller i LYN. På LYN Akademiet møter spillerne ansatte LYN-trenere som brenner for å hjelpe og veilede barn i fotball. Mer info om akademiet og innholdet finner der HER og HER. På LYN Akademiet kan barna meldes på fra 1 til 4 dager i uken, med ekstra tilbud om transport og middag fra mandag til torsdag. Påmeldingen til akademiet gjøres i Superinvite på denne linken her: Trykk Superinvite.

Litt ny informasjon: LYN ser nå på muligheten til å få til en spillerutvikler på LYN Akademiet. En ansatt spillerutvikler som følger opp spillere med treningsdagbok, og én til én både taktisk, teknisk, holdninger og mentalt/tankemessig. Hva en spillerutvikler eksakt vil innebære og når den vil være på plass er ikke klart ennå, men vi vil informere mer om dette når det nærmer seg.

 

Velkommen til DNB Jubl Jente- og guttecup 1.-2. September

 LYN Fotball inviterer jentelag og guttelag i barnefotballen til DNB JUBL jente- og guttecup 1.-2. september. Vi ser frem til å ta i mot interesserte lag til en spennende turneringsfest på Kringsjå i september. Kunstgressbanene på Kringsjå ligger flott plassert tett inntil markagrensa og slår været til har vi Sognsvann med bademuligheter bare noen få hundre meter unna. På gresset i Skiparken rett ved banen kan man grille og slå opp eget lagtelt om man ønsker. I vårt flotte klubbhus kan man kjøpe forfriskninger og slappe av mellom kampene. Lyn og DNB garanterer mye god aktivitet og konkurranser utenom selve kampene, morsomme og lange kamper og nivådeling i årsklassene. Dette blir garantert en Jubl-helg! Velkommen til Kringsjå 1.-2. september!  Praktisk informasjon:   Alle lag får tre kamper på samme dag. Slik blir spilleplanen: Spiller lørdag:  J12 (Født 2006) 7er J11 (Født 2007) 7er J10 (Født 2008) 5er G12 (Født 2006) 7er G11 (Født 2007) 7er G10 (Født 2008) 5er Spiller søndag: J09 (Født 2009) 5er J08 (Født 2010) 5er J07 (Født 2011) 5er G09 (Født 2009) 5er G08 (Født 2010) 5er G07 (Født 2011) 5er • Spilletiden er 2x13 min for 5’er kampene og 2x17 min for 7’er kampene. • Nivådeling: Har laget det siste året vunnet nesten alle kampene eller vunnet oftere enn tapt så passer nivå 1 best, men om det siste årets resultater har endt i flest tap så passer nivå 2 mest sannsynlig best for laget. Pris: 1.050 kr pr lag (LYNs lag deltar gratis, men må melde seg på via linken) Påmeldingsfrist: søndag 3. juni Turneringssiden:  https://lyndnbjublcup.cups.nu/ E-post:  post@lynfotball.no

LYN Fotball inviterer jentelag og guttelag i barnefotballen til DNB JUBL jente- og guttecup 1.-2. september. Vi ser frem til å ta i mot interesserte lag til en spennende turneringsfest på Kringsjå i september. Kunstgressbanene på Kringsjå ligger flott plassert tett inntil markagrensa og slår været til har vi Sognsvann med bademuligheter bare noen få hundre meter unna. På gresset i Skiparken rett ved banen kan man grille og slå opp eget lagtelt om man ønsker. I vårt flotte klubbhus kan man kjøpe forfriskninger og slappe av mellom kampene.

Lyn og DNB garanterer mye god aktivitet og konkurranser utenom selve kampene, morsomme og lange kamper og nivådeling i årsklassene. Dette blir garantert en Jubl-helg!

Velkommen til Kringsjå 1.-2. september!


Praktisk informasjon: 
Alle lag får tre kamper på samme dag. Slik blir spilleplanen:

Spiller lørdag: 

J12 (Født 2006) 7er
J11 (Født 2007) 7er
J10 (Født 2008) 5er
G12 (Født 2006) 7er
G11 (Født 2007) 7er
G10 (Født 2008) 5er

Spiller søndag:

J09 (Født 2009) 5er
J08 (Født 2010) 5er
J07 (Født 2011) 5er
G09 (Født 2009) 5er
G08 (Født 2010) 5er
G07 (Født 2011) 5er

• Spilletiden er 2x13 min for 5’er kampene og 2x17 min for 7’er kampene.

• Nivådeling: Har laget det siste året vunnet nesten alle kampene eller vunnet oftere enn tapt så passer nivå 1 best, men om det siste årets resultater har endt i flest tap så passer nivå 2 mest sannsynlig best for laget.

Pris: 1.050 kr pr lag (LYNs lag deltar gratis, men må melde seg på via linken)
Påmeldingsfrist: søndag 3. juni
Turneringssiden: https://lyndnbjublcup.cups.nu/
E-post: post@lynfotball.no

Støtt LYN Fotball gjennom Grasrotandelen

Grasrotandelen_logo_RGB (1).png

Norsk Tipping utbetaler grasrotmidler tre ganger i året, henholdsvis 1.januar, 1.mai og 1. september. I mai i år ble det utbetalt over 206 millioner kroner til grasrotmottakere over hele landet. Dette er mulig fordi over 1 million av Norsk Tippings kunder har registrert seg som grasrotgivere.

LYN Fotball ønsker å takke alle grasrotgiverne som i perioden 1.1 – 1.5 har bidratt med 111 416 kroner til oss.

Rundt to millioner nordmenn deltar i ett eller flere spill hos Norsk Tipping i løpet av et år, og over halvparten av dem har valgt å knytte seg til en grasrotmottaker. Inntil syv prosent av innsatsen går automatisk til grasrotmottakeren spilleren ønsker å støtte - uten at det koster spilleren noe som helst!

Hvis du ikke har registrert deg som grasrotgiver, kan du gå inn her for å registrere LYN Fotball som din grasrotmottaker.

Er du allerede grasrotgiver – Tusen takk!

Christian Aubert ny daglig leder i LYN Fotball

Aubert.jpg

Christian Aubert (53) er ansatt som ny daglig leder i LYN Fotball. Han overtar etter Kjetil Rist som starter i ny jobb i NFF fra midten av juni. Christian har en solid bakgrunn fra næringslivet, og da primært i oljebransjen. I tillegg er han et kjent ansikt i LYN-miljøet da han både har vært og er en ivrig lagleder og supporter.

Christian gleder seg til å ta løs på jobben i LYN:
- LYN er en spennende og stor klubb med en sterk posisjon på mange nivåer.
Jeg ser frem til å jobbe med de mange dyktige og engasjerte menneskene både i og rundt klubben i årene fremover, og er sterk i troen på at vi sammen skal forsterke og utvikle det allerede veletablerte fundamentet slik at klubben fortsetter sin positive utvikling.

Christian vil være på plass for fullt i sin nye rolle i løpet av august.   

Velkommen til LYN!

Problemer med å vite hva du skal gjøre i helga?

SuperDuperHelg.jpg

Kommende helg blir en forrykende helg for alle som liker fotball og LYN! Her er det bare å legge vekk alt av andre planer. I helga er det fotball som gjelder!

Hva skjer? Joda, helga er fullspekket med interessante happeninger for store og små:

NM i Straffespark (fredag og lørdag):
Fredag starter NM i Straffespark på Kringsjå kunstgress. Over 100 lag er i år påmeldt til arrangementet som går over to dager. Kvartfinalene, semifinalene og finalen går på Youngstorget lørdag kl. 14.30 – 15.30 i forbindelse med Viasats UEFA Champions League-fest! En flott oppladning til lørdagens store finalekamp i Kiev hvor Klopps menn møter Ronaldo og resten av Real Madrid.

NM i Straffespark (hjemmeside med info)
UEFA Champions League-fest på Youngstorget (Facebook med info)
 

Lokalderby Korsvoll – LYN (lørdag):
A-lag Herrer er for øyeblikket serieleder, og lørdag reiser guttene over haugen til Korsvoll for ett realt lokalderby. Korsvolls menn var med å sabotere LYNs opprykk til 2. divisjonen i siste serierunde i fjor og dette regner jeg med de i rødt og hvit er sulten på å revansjere. Kampstart på Korsvoll kunstgress klokken 14:00.

Korsvoll - LYN (Facebook med info)

 

OBOS Toppserien Superhelg (søndag):
Lørdag og søndag avvikles hele 9. serierunde av Toppserien inne i Telenor Arena. Dette blir en fotballfest med både spennende fotballkamper og masse aktivitet rundt kampene. Alt er gratis for store og små!

LYNs damelag spiller sin kamp søndag kl. 12:00 i Telenor Arena og vi håper så mange som mulig tar turen for å heie på jentene i den viktige kampen mot Grand Bodø.

Andre spennende ting som skjer rundt kampene:

•         3v3-fotball

•         Konserter med Serlina og Ezzari

•         Klatrevegg

•         Fotoboks med egne fotballkort

•         Straffekonkurranse

•         Lykkehjul med premier

•         Radiostyrte biler med Volvo

•         og mye mye mer!

OBOS Toppserien Superhelg (Hjemmeside med info)
OBOS Toppserien Superhelg (Facebook med info)

Her er det altså mange godbiter! Bare å velge og vrake - kanskje får man med seg alt?